Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    03. Veljača 2016. 10:04

Aurelija znam tocno kako ti je, 2 dana prije pregleda pocinje me prat panika dal ce bit sve ok,dal srceko kuca,dal beba raste i napreduje kak bi trebala... A k tome meni jos i strah od otvaranje i hematoma....  Tako da dijelim s tobom taj strah....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 10:15

Ma tko se vidio opterećivat? ja sam ful opuštena oko svega, a 4d, uspoređivanja i slično.... čista znatiželja ljudska ništa drugo
    na kraju krajeva najvažnije je ono što ti dr. na pregledu kaže

Kokolo hahaha svaki put me nasmiješ sa sveki i tom njenom izjavom

Žuta srijeda? što se nudi?
    Prehlađena sam i neda mi se nigdi, a morat ću maloj ić tražit kostim za maškare danas (btw. mrzim mašakre ) pleas savjete cure, gdje da gledam?
    ona zapela za Elsu, a vidila u Spara i Konzum da je Elsa 250kn?????

Aurelija ja nemam baby watcher i ciljano ga nisam htjela kupit, pa se stresirat i s njim. Je zeznuto je ispočetka to dok beba ne krene udarat, pa i kad krene udarat pa je još mala i ima mjesta sakrit se put leđa pa opet ne osjetiš.... no na kraju sad već npr da moj malac mora se javit svaki dan.... i ako se ne javi nije dobro

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    03. Veljača 2016. 10:17

Netko je spomenuo CD od Roda o dojenju - na youtubu imate taj filmic rascjepkan u (cini mi se) 7 dijelova, zove se Mliječna staza. Lako je gledljiv i fakat ostane u glavi. 
    https://www.youtube.com/watch?v=Fzo9-H1vlvI

Odlicni pregledi, jupi!

A za nesanice i zgaravice mi je zao. :(
    Ja od problema prijavljujem bolove u ledjima i teze disanje kad lezim na ledjima. Nocas sam spavala na boku na banana jastuku, a iza na ledjima veliki jastuk kao potpora da se ne prevrnem. I tak je islo.

• kokolo5
    03. Veljača 2016. 10:29

Sanjarka jesi gledala u baby centru? imaju akciju na kostime, ja sam uzela malom mikija za mislim 70kn. ja volim maškare, obožavala sam ih ko dite, ali mi se ne sviđa opet ovaj konzumerizam i oko toga....preskupi kostimi koji su toliko nekvalitetni da su skoro pa jednokratni...volila bih da znam šivat, da mogu realizirat svoje ideje, a ne birat između ovoga što se nudi...nema više ni originalnosti toliko...šteta
    slažem se oko baby watchera, znam par cura što su ga imale...zna se dogodit da se ne čuje srce zbog položaja bebe...a to je pa panika na najjače. ni ja ga ne želim imat, bit će ono što mora bit, mislim da činim sve da omogućim bebi što ugodniji i zdraviji boravak u pupi, a o stvarima na koje ne mogu utjecat, neću ni razmišljat...think positive! tako da...Aurelija draga, bit će sve ok ! inače za cure koje svakodnevno osjete bebu pa se zabrinu jer ju nisu čule kroz dan-bila sam pročitala u prošloj t savjet koji je kod nas uvik upalio- umirite se, legnite na livi bok, popijte ili pojedite nešto jako slatko (kockicu čokolade, dec slatkog soka) i eto vam tulum 

Mama3put
    03. Veljača 2016. 10:29

Sanjarka imas po svim ducanima sad
    Jesi bila u aplodinamma,Intersparu? Ima i u Bubamare snizeno sve ali online 😑 to me tako naljutilo prije 5-6 dana odem kupit bodije i kaze teta nema kod nas u ovom ducanu sve od akcija,mozete naruciti jedino online
    Ja moram malom kupit kostim spiderman

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.