evo, kome treba, jedna vrijedna ženica sve lipo napisala
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/uzv-kratice-ginekoloski-rjecnik-i-lijekovi-u-trudnoci-637
Betty
što se čita?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro dame moje...
Bruna, hvala na savjetu i ohrabrenju. Baš ti zavidim što si osjetila bebu...I ja bih, ali još ćemo malo pričekati.
Inaj, i mene ti trbuh boli, bar znam da je beba tu i da si radi mjesta :) Uf...mene žgaravica nije toliko mučila...možda svega 3-4 puta.
Sanjarka, mučnine prošle, ali boli i dalje trbuh, sve se širi. To mi je jasno, ali boli... :/ Stavi slikicu!:)
Baš super da je sve ok s dečkićem...
Kokolo, sve e biti ok, ne brini...
Jel se može učlaniti u RODU da se dobije paket? Žena koja radi sa sestrom je dobila odličan CD o dojenju...ne znam je li još nešto..
Ja spavam ko beba...ne patim od nesanice, za sad...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Joj kolko pojmova i skracenica,ja uredno pitam gin kaj je kaj pa mi objasni a ne da trazim po netu :D vidjet cemo danas kakvo je nase dijete, jel u gabaritima :D ak uspijemo vidjet kaj je,znat cete vi,bake i tete i nitko vise :D
Meni poceli sa onim babljim pricama,nosis ovako pa je ziher cura/decko..a svako drugaciju teoriju :D jaaaao i te babe "koje sve znaju"... Sreca pa imam dobre zivce pa se samo nasmijem... I sveki mi vec ujutro "popravila" dan:sto raaadi moj Nestor? Ma ajd.... Aaaaaaa!!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna smisli neki ruzan nadimak za Nestora pa da vidis kad brzo odustane
Jutro
Sanjarka stavi slikicu od malog frajera
Ovo su nase mjere od 23+0
BPD 6,0
AC 16,7
FL 3,7
jel to dobro? Rekli bi da nije al ajd...
Sortiraj odgovore
Najstariji