Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    03. Veljača 2016. 09:27

evo, kome treba, jedna vrijedna ženica sve lipo napisala
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/uzv-kratice-ginekoloski-rjecnik-i-lijekovi-u-trudnoci-637

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 09:27

Betty
    što se čita?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    03. Veljača 2016. 09:28

bpd je promjer glave

zabica25
    03. Veljača 2016. 09:32

Jutro dame moje...

Bruna, hvala na savjetu i ohrabrenju. Baš ti zavidim što si osjetila bebu...I ja bih, ali još ćemo malo pričekati.

Inaj, i mene ti trbuh boli, bar znam da je beba tu i da si radi mjesta :) Uf...mene žgaravica nije toliko mučila...možda svega 3-4 puta.

Sanjarka, mučnine prošle, ali boli i dalje trbuh, sve se širi. To mi je jasno, ali boli... :/ Stavi slikicu!:)
    Baš super da je sve ok s dečkićem...

Kokolo, sve e biti ok, ne brini...

Jel se može učlaniti u RODU da se dobije paket? Žena koja radi sa sestrom je dobila odličan CD o dojenju...ne znam je li još nešto..
    Ja spavam ko beba...ne patim od nesanice, za sad...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    03. Veljača 2016. 09:34

Joj kolko pojmova i skracenica,ja uredno pitam gin kaj je kaj pa mi objasni a ne da trazim po netu :D vidjet cemo danas kakvo je nase dijete, jel u gabaritima :D ak uspijemo vidjet kaj je,znat cete vi,bake i tete i nitko vise :D 
    Meni poceli sa onim babljim pricama,nosis ovako pa je ziher cura/decko..a svako drugaciju teoriju :D jaaaao i te babe "koje sve znaju"... Sreca pa imam dobre zivce pa se samo nasmijem... I sveki mi vec ujutro "popravila" dan:sto raaadi moj Nestor? Ma ajd.... Aaaaaaa!!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    03. Veljača 2016. 09:38

Bruna smisli neki ruzan nadimak za Nestora pa da vidis kad brzo odustane

Mama3put
    03. Veljača 2016. 09:39

Jutro
    Sanjarka stavi slikicu od malog frajera
    Ovo su nase mjere od 23+0 
    BPD 6,0
    AC 16,7
    FL 3,7
     jel to dobro? Rekli bi da nije al ajd...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.