Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    03. Veljača 2016. 09:09

Dunya, a zamisli, jos su tako male bebe, kaj sve necemo osjetiti od njihovih udova do kraja trudnoce. Kad imaš pregled? Tnx za savjet sa prosom, iskreno me ne cudi nakon njega i toliko grahorica da je uspjeh bio zagarantiran 

Bruna, kiwi je meni super, ali kako mi ga se neda jesti na poslu, dok ja dodem doma već je kasno za njega zbog zgaravice... 

Sanjarka, ok, ocito da je moja cura onda mala i debela!
    BPD: 5,91
    HC: 20,74
    AC: 19,44
    FL: 3,87
    težina 587g...

Omg...odoh na dijetu, morat ću ozbiljno porazgovarati danas sa svojim doktorom sto misli o mjerama. 
    Kak se ono računa duljina bebe na temelju mjera?

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 09:12

Kokolo nisam! Totalno zaboravila na to, sorry sorry

Ty zanimljivi snovi hahahah!  Otpao pišo :D bogme smo se mi jučer još jednom dobro uvjerili da je dečkić, neznam kako dr. mogu to fulat 
    Sve je gledao želudac, protoke krvi, moj krvotok slušao na zvučnik, mjehur, bubrege, plodnu vodu, jetru.... ma neznam što nije eto  i sve je hvala Bogu super.
    kad ideš na OGTT?

Dunya ne ne Perica pleas, ni Pero iz milja može Petrić samo :P
    mislim da čak nije bio budan kad je krenuo uzv, ili je bio zamišljen s glavicom na čelu, kao neki mislilac veliki hahhaha
    al brzo je krenuo skakati

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 09:16

Da s glavicom na čelu đizs, mislila sam rukicom

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 09:20

Cro ma daj ne sekiraj se moj je prije 3tj na pregledu imao glavu veću za tjedan i više, a bedrenu manju za tjedan dana a sad glavica unormalila, a bedrena narasla ful.... to ti se stalno minja

imaš ovdje dobar link, za izmjerit težinu i dužinu po mjerama http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/#lung samo klikni prijevod ako ne kužiš koja je ikonica za što...

ps. što je hc?

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 09:22

Za dužinu klikni na: Calcola Lunghezza Fetale i samo unesi FL  a za težinu peso fetale

bettyboop_st
    03. Veljača 2016. 09:23

Joj divno Sanjarka. Mi bi mogli na pregled u petak (kod mene nema narucivanja ) Dr-a nazovem prije, i provjerim dali je slobodan

U subotu idem u kazaliste sa prijom, i bas sam upala u depru, jer nemam sta lipo za obuc.Kako radim tek od 9, u 8 sam izasla s mislju, da bacim oko u Zari, kad ono i ona otvara u 9.Napravila djir po gradu, usla u knjiznicu, i izasla sa dvi knjige Idem u kazaliste ko klosic, al imam dvi nove knjige( ne postoji smajlic koji se lupa po glavi)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.