Bas ste se raspisale! Nisam popamtila 😊
Isla sam kupiti slatkise za maskare,sinoc me iznenadila djeca 😶 otvorila sam i temu sta ostale zene daju djeci(jer navodno neka djeca prihvacaju samo lovu)ali nitko nece da pise sta
Starim mi inače dajemo kune maškarama.... nemam običaj slatkiše... no više i ne dolaze.
Ty toliko jako rita da te uspije probudit?
Dobila mail od mullera o jeaaaaaaaa!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
da, baš se jako rita.. doktor kaže da je to super, da to znači da ima kisika, energije..
Kaže da je prvi indikator da nešto nije ok sa prijenosom kisika ili hrane baš to da se beba smiri...
kaže da bebe tako čuvaju energiju, smire se da uđu u energy save mode :)
Dunya, sorry, zaboravila sam ti napisati, uzela sam na ponudi dana 4D u draškovićevoj, 250kn, kvaliteteta uzv-a nije nesto, sve se jasno vidi, ali nije super. Doktor je cijelo vrijeme pio kavu i jeo krekere i pricao samnom, tri puta me pitao da jesmo li rekli da je posteljica straga? Nije bio ni u stanju zapamtiti da je on meni tokom uzv-a dva puta rekao da je straga..ugl nikako ga ne bi preporucila, iako su pod komentarima ponude sve pozitivni komentari.
Btw, ugodno ti druženje sutra sa sveki! :D Ja ću poludit, pa kaj bu hodala za tobom i divila se trbuhu? :D
Sanjarka, ne izgleda kao mali IT, nije prozirna koža, ali mozda je samo do uzv-a... Ajde baš me zanimaju mjere koje cete vi saznati, utjesi me da cura nije tak debela :)
Baby, muski su totalno smjesni, mislim da tek u ovakvim situacijama se vidi njihovo drugo lice. MM je ovo već teći uzv i prvi sam se ja smijala, on je bio izbezumljen i ko tele gledao u monitor, oci mu se poduplale, drugi je imao 101 pitanje i sve komentirao sa doktorom, sad nakon trećeg kad mu je detaljno sve objasnjeno je skakao od srece ko malo dijete...navecer setamo pasicu i prica on s jednim tipom i uzive se oni u pricu kako su cure tatine princeze i kako postoji posebna povezanost oca i kceri i kako si je mm cijelo vrijeme potajno prizeljkivao kcer i sad je tak happy... sad sam ga vec pocela zezati da si mora porazgovarati sa kceri o njezinom skakanju po mom trbuhu
Mislim da si i moj muz takoder prizeljkuje tatinu princezu😁,ah jos samo tjedan dana pa mozda saznamo
Sortiraj odgovore
Najstariji