Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    02. Veljača 2016. 11:06

Cro, to je onaj Đurić u Draškovićevoj? I ja sam gledala tu ponudu, znači da definitivno preskačem...

Tynchy
    02. Veljača 2016. 11:10

Majadila

Cro, to je onaj Đurić u Draškovićevoj? I ja sam gledala tu ponudu, znači da definitivno preskačem…

Ček ček, pa šta to nije onaj koji je osuđen zbog problema u porodu, mislim da je to na Merkuru bilo?
    Zar nije izgubio licencu?
    ili ja brijem?

al cijena je super...

Dunyasha
    02. Veljača 2016. 11:14

Majadila

Cro, to je onaj Đurić u Draškovićevoj? I ja sam gledala tu ponudu, znači da definitivno preskačem…

Mislim da ima i onaj Mato Tarle. A za njega sam na najdoktor citala komentare da ti pamet stane.. Ocaj..
    Cro, da dr jede dok ti radi uzv je... Ne znam, ja bih ga zamolila da prestane. Inace, smijesno mi je citati ovo o veselju tm jer ga tocno mogu vidjeti- i kako ima sto pitanja, i kako teoretizira, ma sve. 😂😂😂😂😂
    Joooj, jedva cekam sutra pregled!!! Previse mi je cekati 4 tjedna..
    Dns mi se tako spava, mislim da cu malo odspavati.. Bas me neki umor lovi...

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 11:12

Cro šteta zbog loše kvalitete uzv-a..... i čudnog dr.hm... no dobro bitno da je naša curka dobro.
    a muž ti je zakon :D
    Javim mjerice da malo usporedimo. Neznam kakva će bit kvaliteta kod mene večeras, no dr. je odličan a to mi najvažnije

kokolo5
    02. Veljača 2016. 14:03

Sanjarka88

Cro šteta zbog loše kvalitete uzv-a….. i čudnog dr.hm… no dobro bitno da je naša curka dobro.
    a muž ti je zakon :D
    Javim mjerice da malo usporedimo. Neznam kakva će bit kvaliteta kod mene večeras, no dr. je odličan a to mi najvažnije

jesi li ti ono govorila da ideš kod MImice? ako je, ne brigaj-čula sam da ima neku bijesnu mašinu od UZV-a, među najboljim u HR...a i on je jedan od najvećih stručnjaka za uzv mislim da te čeka pravi doživljaj!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    02. Veljača 2016. 11:12

Daj Cro ne zezaj me 😕😕😕
    I ja sam se tamo narucila za petak 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 i cula sam za ovo sto Ty pise, ali rekoh ma samo uzv, ali nema sanse ako je tako.

Tynchy
    02. Veljača 2016. 11:15

baby♡girl

Daj Cro ne zezaj me 😕😕😕
    I ja sam se tamo narucila za petak 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 i cula sam za ovo sto Ty pise, ali rekoh ma samo uzv, ali nema sanse ako je tako.

pa otkaži i traži povrat novca... ili prihvati ovo "samo uzv" :) valjda ćeš i kod njega čuti više nego kod socijalca..

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 11:17

Dunya samo ti daj kad si  već kući.... ja i ne stignem mislit o tome da li mi se spava više nego inače i sl.
    u svakom slučaju kakva sam bila prva 3mj, odlična sam sad

bettyboop_st
    02. Veljača 2016. 11:24

Sanjarka88

Dunya samo ti daj kad si  već kući…. ja i ne stignem mislit o tome da li mi se spava više nego inače i sl.
    u svakom slučaju kakva sam bila prva 3mj, odlična sam sad

Ciaaao curke bas sam komentirala sa MM koliko energije imam..za razliku do prije dva miseca.Tada sam se osjecala ka iscidjeni limun, i bas mi je bilo bljak Zadnjih par tjedana..ko da u dupetu imam duracel baterije Toliko, da mi MM zna rec da odmorim, al bolje ovako, nego da sam kilava Neka sam se vratila sebi ps jel koja trudnica trci?, zadnjih par dana, bas sam skuzila kako mi pase, a pitala sam doktora,on kaze da mogu, al da ne pretjerujem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI