Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    03. Studeni 2015. 09:20

jutro drage moje...evo meni danas pregled prvi...joj nervozna sam jel sve ok...kako vi?

Dunyasha
    03. Studeni 2015. 10:52

Jutro zenske!!
    Kako ste danas?
    IvaLea, bit ce sve super na pregledu, ne brini se! Mozda je rano za malo , pogotovo ako je o bila kasnije, ali mozda i nije! Bit ce to sve dobro. Kad imas pregled? Javi se poslije. 
    Kako je ostatak? Babygirl, Nessah, Tynchy, Marelica? Kako ste vi?
    Ty nam se nesto ne javlja...
    Dajte da vas pitam, vas koje ste priblizno kao ja trudne (9+2), a i ostale.. Kakva vam je situacija s cicama? Mene su malo popustile, ne bole vise onako ludacki, sad me vise peku... I primjecujem  da me bole vise predvecer nego ujutro.. Kako je kod vas? Inace, nista mi nisu potamnile, na to vise ni ne racunam. Sjecam se da sam u 1 t ludila zato sto mi nisu tamnile... Ludakinja. Uzivajte cure sa svojim bebolincima! 
    Bas me zanima koliki je odnos zenske/muske djecice! 

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 12:23

Cureeee veliki pozdrav 

Bili u ginica, sve je super sa bebolinicom 
    Termin je sluzbeno 9.6.16 
    Danas smo 8+5tj.
    Fazolko ima 2 cm 
    Divno...divnijeeeeeeeeeeeeee 
    Sluzbeno imamo i trudnicku, udebljala se po kila, tocnije ni ne znan koliko sam prije trudnoce imala, al sam odokativno rekla, pa po toj procjeni ispada po kila vise 
     kuca ko ludo

I uzivajteee curke p.s. Nadam se Iva da si prezivila, i da je sve super

Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 12:53

Betty juhuuuuuuuuuuuuuu da da divan je osjećaj nakon pregleda super da je sve u redu

Dunya mene cicke manje bole dosta, samo na dodir i to ne prestrašno, mogu čak i ležat na njima
    da baš će biti zanimljivo otkrivat spolove, kad smo već kod toga ja sinoć sanjala da sam dobila sina
    imate vi neku intuiciju?

Ty piši nam , fališ na temi
    Si bila na pregledu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    03. Studeni 2015. 13:21

Meni pregled u 16 i 30...nikako proc vrijeme...ma O je bila ravno na 14. dan ciklusa koji je inace 28 dana i tocan u dan...meni se spava i malo su cicke tamnije i vece i vide se vene...dva puta mi je doslo mucno al jos nema povracanja...a s prvom su poceli u 8. Tj...drz te fige...Betty

bettyboop_st
    03. Studeni 2015. 13:24

e da..postala sam jedna od onih majki..tj.trudnica kojih sam se jezilaaa 
    Pricanje u mnozini 

Dobili smo zubic..bljuckamo..lalalal..korigiram se odma 

Ugl MM non stop govori u zenskom licu, a ja nemam blage.
    Sta bude bi ce..neka je zivo i zdravo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.