jutro drage moje...evo meni danas pregled prvi...joj nervozna sam jel sve ok...kako vi?
Jutro zenske!!
Kako ste danas?
IvaLea, bit ce sve super na pregledu, ne brini se! Mozda je rano za malo , pogotovo ako je o bila kasnije, ali mozda i nije! Bit ce to sve dobro. Kad imas pregled? Javi se poslije.
Kako je ostatak? Babygirl, Nessah, Tynchy, Marelica? Kako ste vi?
Ty nam se nesto ne javlja...
Dajte da vas pitam, vas koje ste priblizno kao ja trudne (9+2), a i ostale.. Kakva vam je situacija s cicama? Mene su malo popustile, ne bole vise onako ludacki, sad me vise peku... I primjecujem da me bole vise predvecer nego ujutro.. Kako je kod vas? Inace, nista mi nisu potamnile, na to vise ni ne racunam. Sjecam se da sam u 1 t ludila zato sto mi nisu tamnile... Ludakinja. Uzivajte cure sa svojim bebolincima!
Bas me zanima koliki je odnos zenske/muske djecice!
Cureeee veliki pozdrav
Bili u ginica, sve je super sa bebolinicom
Termin je sluzbeno 9.6.16
Danas smo 8+5tj.
Fazolko ima 2 cm
Divno...divnijeeeeeeeeeeeeee
Sluzbeno imamo i trudnicku, udebljala se po kila, tocnije ni ne znan koliko sam prije trudnoce imala, al sam odokativno rekla, pa po toj procjeni ispada po kila vise
kuca ko ludo
I uzivajteee curke p.s. Nadam se Iva da si prezivila, i da je sve super
Betty juhuuuuuuuuuuuuuu da da divan je osjećaj nakon pregleda super da je sve u redu
Dunya mene cicke manje bole dosta, samo na dodir i to ne prestrašno, mogu čak i ležat na njima
da baš će biti zanimljivo otkrivat spolove, kad smo već kod toga ja sinoć sanjala da sam dobila sina
imate vi neku intuiciju?
Ty piši nam , fališ na temi
Si bila na pregledu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni pregled u 16 i 30...nikako proc vrijeme...ma O je bila ravno na 14. dan ciklusa koji je inace 28 dana i tocan u dan...meni se spava i malo su cicke tamnije i vece i vide se vene...dva puta mi je doslo mucno al jos nema povracanja...a s prvom su poceli u 8. Tj...drz te fige...Betty
e da..postala sam jedna od onih majki..tj.trudnica kojih sam se jezilaaa
Pricanje u mnozini
Dobili smo zubic..bljuckamo..lalalal..korigiram se odma
Ugl MM non stop govori u zenskom licu, a ja nemam blage.
Sta bude bi ce..neka je zivo i zdravo
Sortiraj odgovore
Najstariji