Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    02. Studeni 2015. 14:14

I ja imam pregled ovaj tjedan, u cetvrtak, ful me zanima kako sada izgleda i sta radi 
    Napunila sam punih 12 tjedana, činilo se kao cijela vječnost! Brijem da ovo dalje ide sve nekako brže. 

Još se ništa po trbuhu ne kuži, kilaža ista uz standardne fluktuacije kroz dan, tlak mi je dosta nizak - ispod 100/60 i to je uzrok tom umoru i malaksalosti. Inače je školskih 120/80.
    Žedna sam ko graba, svaku noć se dižem za wc što inače ne radim nikad. Unormaljuje se stav prema hrani, konačno. 

Uglavnom, ide to, ide. 

bettyboop_st
    02. Studeni 2015. 14:33

Meni je sutra pregled, ginic ide na  put,pa ce preuzet paijente neka druga doktorica.Bas se veselim 

Marelicaa
    02. Studeni 2015. 14:38

Sanjarka88 polako krecu jucer sam se cijeli dan s wc om druzila sta god sam pojela dns je malo lakse i tako na faze kako koji dan ,a budes vidjela dal je prestalo ili se uragan sprema   bravo za tvoju bebicuhvala na ovim informacijama folnu vec pijem ali mislim da mi je od nje i muka,prvo sam pila slogarov prenatal i nije mi pasao sad cistu folnu ali ni to nije sreca bas

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

Majadila
    02. Studeni 2015. 14:44

Dunyasha, mislim da svaka faza nosi svoje strahove i da nikad nismo skroz mirne :/, baš nezahvalno. Prvo ta drama 1.tromjesečja, a sada sam zabrinuta dal je sve u redu kromosomski. Ne planiram ici na probire, ali bi naravno htjela da bude sve u redu. Vidjet cu sad po nuhalnom, ako taj dio bude okej, onda cu se umiriti. 

Marelica, probaj folnu uzimati navečer drito nakon obroka. U svakom slučaju nikada natašte.

Marelicaa
    02. Studeni 2015. 15:28

Majadila hvala probat cu,ima pravo Dunyasha stalno smo oko neceg zabrinute,prvo sve smo to jako zeljele sad kad to imamo umjesto da se opustimo i veselimo stalno smo u nekom grcu i strahu ali to smo mi zene

Marelicaa
    02. Studeni 2015. 15:31

Bettyboop_st sretno sutra na pregledu  javi obavezno kako je proslo

Sanjarka88
    03. Studeni 2015. 08:27

Jutro trudnice

Ja sam se prerano poveselila, sinoć opet povraćanje.... jutros se opet osjećam bolesno bljeeeeee to beba pustila mamu da za vikend proslavi seki rođendan pa sad opet iznova

Maja ti si nam u drugom tromjesječju suuuuper to je istina da uvijek nešto brinemo i da će tako bit do samog kraja, a ni posli neće bit lakše viruj te mi

Dunya da da od 9tj

betty javi se s pregleda danas

Marelica i meni je bilo stalno loše od folne, kad god je popila pa sam je prestala pit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.