Nikki moguce je od elevita,zbog zeljeza
Kokolo ma tako kazu,kao jaci trudovi u ledima ako je iza a ja cu evo znat jel tako iza poroda! Prvi put je bila iza i bolilo me samo u ledima
U sopingu si bila po ovom vremenu ljigavom,ja bi samo spavala kad je ovako.Nisam nigdje izasla danas tek cu kasnije malog na trening vodit sad mi se krafne dizu pa cu ih ispec i to im je za veceru i casa mlijeka toplog hahahaha
Starim- a šta ću, morala sam izvest malog da nije po cili dan u kući, pa smo bili malo prošetat do pazarića, dućana, mesara...''taj'' šoping Pa odlična večera, bit će prezadovoljni, ne sumnjam!
Sanjarka, ma nisam još uzela taj Rennie, nekako sam počela paziti kak jedem pa navečer nema klope i slatkog, ni sokova..pa sam koliko toliko podnošljiva. Sad ste me ... Sa tim krafnama, dvoumim se raditi ih ili ne...
Dunya, ste složili kolica, napravili probni dir? :)
Evo nase krafne su nestale 😆
Kokolo i taj soping je dobar,meni drazi vec onaj s odjecom 😊 ja prvo sto mi se svidi kupim,nema kod mene isprobavanja
Ty sta je s tobom? Sad se vec pocinjem brinuti
Duny slikicu od kolica cekamo
večer cure, evo mali zaspao, a ja i David Bowie crtamo u CAD-u... kad ću se više riješit ovih poslova nema odmora za mene...
Starim, odlično za krafne, meni muž neki dan donio cijelu onu ciglu kvasca (za 50kg brašna) valjda bi čovjek krafne jeo... al sve mi se čini da od mene niš po tom pitanju :D
Ljetniceee moje vidla sam u plodinama body kratki rukav 5 kom, 50 kn, kao na 50% od danas.
Ja cu otic u subotu vidjet kakva je kvaliteta i dal se isplati uzet..
Vidim vi ste mi sve dobro, to je najbitnijee
CrazyPuppet sad si me podjsjetila na nasa ljetovanja i da jedva cekam da odemo na more u 8.mjesecu, obožavamo onaj tvoj kraj Privlaku, Sabunike, Vir, Zadar
Cure dal vi planirate na more ove godine?
Sanjarka i ostale morske cure kad ste planirale bebicu prvi put malo bucnut u more?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
teja, javi mi se na PM, dok još ima slobodnih apartmana ;)
meni su najkvalitetniji bodiji bili iz C&A i iz H&M... iz bubamare su loši, iz plodina nisam imala nijedne
Od kad je to u Plodinama? Koliko god da su losi za te novce ne mogu bit toliko losi ,pogotovo jer ga bebac jedan ne uspije toliko iznosit
Teja ja cu svoga u more kad bude dovoljno toplo more,zavisi kakvo ce biti ljeto
Od 6 sam budna 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji