Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    28. Siječanj 2016. 14:58

U krafne.....   Drage volje, ali mozda za vikend prijepodne da stignem probaviti do navecer...stojim maloprije na aparatu i uzimam mineralnu, pita me kolegica. kaj, zgaravica? bude proslo dok rodis...super, do tada vec i izgorim...

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 15:17

laneno sjeme? može li voćni jogurt? :D

cocka može proć hheheh
    danas je blitva za ručak, do subote očekujem ponovni odlazak na wc.

jel ovo opasno ha?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nikki87
    28. Siječanj 2016. 15:23

Ah ta probava...muku mučim...to mi je počelo predstavljati veliki problem.
    Ginekolog mi je preporučio Eva Qu čepiće, ali ne pomažu :( ne pomažu ni šljive, ni topla voda..ništa!
    Užasno sam naduta, i osjetim crijeva..mislim da mi je još gora probava otkada sam počela piti elevit, da li je moguće?
    Inače, ja sam sebi kupila grudnjak u Mulleru za 70-tak kuna, kao grudnjak za dojenje, i super mi je jer me nigdje ne stišće..
    Sutra ujutro mjerim i ja glukozu u krvi!

Aurelija
    28. Siječanj 2016. 15:24

Moj recept za probavu je voće + lanene sjemenke + bademi (protiv zgaravice) + psyllium - to sve smućkam u smoothie i wc zagarantiran isti dan!   Suosjećam Sanjarka, znam kak je to ne ići na wc 4 dana, zato što prije smućkaj nešto!  Ko što kaže Dunya, možeš i samo lanene sjemenke namočit u malo vode, pustit da nabubre i pojest s jogurtom, provjereno radi! 
    Psyllium je, tko ne zna, indijski trputac, vlaknasta biljka koja s vodom povećava volumen x puta, može se koristiti i umjesto praška za pecivo, ali odlična je za probavu- ima za kupiti prah u biobio, a moguće i u kakvom mulleru, dm-u itd. Preporučam tko ima problema sa zatvorom!

Mama3put
    28. Siječanj 2016. 15:27

Cro zao mi je za zgaravicu,nema tu neke posebne pomoci evo i mene danas ubi od graha za rucak

Sanjarka nosi si onu juhu fini mini na posao,dva dl vruce vode u salicu i promijesas i gotovo ,je da nije bas najzdraviji izbor ali zdravije je od zatvora 😕 ja od kako sam poslusala dr to za juhu nemam vise problema.
    Ne valja ti se naprezat

• kokolo5
    28. Siječanj 2016. 15:36

Evo me, lunjali po gradu, bila vadit krv za štitnjaču, malo u šoping, i tako...sad malac spava, na špaheru se kuva ručak, a ja čitam šta ste se raspisale
     Starim  ooo bem ti sve, znači posteljica straga no good? zato se meni još ništa ne kuži...inače sam tanka u struku, sad samo izgledam ko netko ko je nakupio malo sala po trbuhu...ništa što bi izgledalo trudnički. Svaka čast za krafne...ja sam ih isto radila samo jednom i ispale su ok, ništa spešl, ali reko zaj..i, nemam ja živaca za to ionako nisam neki ljubitelj.
    Dunya ajoooj, super za kolicaaaa koliko još da dragi dođe?

• kokolo5
    28. Siječanj 2016. 15:40

Zaboravila sam napisat za probavu...moja je isto bila u kaosu prva tri miseca, ali izdrživo, tipa, svaka 2-3 dana. Otkad sam počela pit željezo i elevit , trčim ko grlica znam da većinu ljudi željezo još dodatno stisne, ali na mene djeluje obrnuto. Sanjarka, lanene sjemenke su ti super, definitivno. Za ovaj indijski trputac sam isto čula da je odličan. I još bih ti  preporučila mekani kivi, ono skoro da je prezreli. I pij što više vode na dan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.