Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    27. Siječanj 2016. 10:55

ja sam u 13+3 i za sad sam na +1,5... nisam imala mučnine, niti neke velike želje za hranom, jedem kad stvarno ogladnim i ne iza 7 navečer... sad kad krenu malo duži dani ubacit ću još kretanja u raspored i ne brinem se... 
    što se gitare tiče, ja sam više tip violončela :P sa guzicom koja ne stane u hlače manje od 42, imala ja i 10 kila manje... al ajd barem je struk ok :) cice su mi ful narasle i za vrijeme trudnoće, ali i nakon poroda još dodatno - tako da su sve stare majce prekratke :(

inaj
    27. Siječanj 2016. 11:03

Hmh, ja bi po tablici do kraja trudnoce trebala doci maksimalno do 85 kg,hmh hmh

CrazyPuppet
    27. Siječanj 2016. 11:36

ma muž me non stop nešto sprda... neki dan me toliko naljutio da sam ga gađala sa hranom... 
    puna sam hormona, što ću sad... 

Cro262
    27. Siječanj 2016. 11:51

Opa, sviđa mi se ova tablica! Hvala na linku, nije mi ni palo na pamet pogledati za tako nesto. Ja sam ocito za sada super i u granicama minimuma. Po tablici bi u 20t trebala min imati 63,07, a ja danas u 21+4 imam ravno 60! Jeiiiii, samo neka tako sporo rastu i dalje!

Crazy, nemoj, šteta hrane! 

inaj
    27. Siječanj 2016. 11:54

Trenutno imam 80 kg a u 16tt sam, 80 kg je cak maksimum u ovom tjednu....

ninocka24
    27. Siječanj 2016. 12:00

Jutro cure.

vidim da pišete o kilama pa da se priključim. inače sam sklona debljanju. Do sad mi narasle grudi i buša... Meni su kile do 17 tj rasle pa padale, ali to pripisujem konstantnim mučninama i dijeti koje sam se tad striktno držala. a sad.... Sad sam u 22 tjednu i + 5 kila.  Nekako mi to puno, ali dobro....

Evo mi se sinoć dogovorili oko imena za dečka, biti će Han... :)

Mama3put
    27. Siječanj 2016. 12:08

Evo me
    Nalazi ce bit gotovi tek za 4-5 dana a ja sam kao trebala tamo lezat do tad 😨 i fino jutros u viziti kazem ne boli me vise nista a zauzimam mijesto samo,od bolnice sam 4-5 minuta ako zaboli tu sam opet i dr me pusti da kod kuce cekam nalaze
    Kako je sestra objasnila ocito imam bakterije neke cim urinokultura nije gotova danas a jos na prijemu hitne mi je dr rekla da te neke bakterije mogu izazivat trudove
    Uglavnom sad molim Boga da me ne vrate u bolnicu kad budu nalazi gotovi jer ja cu tamo skrenuti s pameti,jutros je jedna pukla😢

Sad idem vidjet te tablice dok mi rucak ne bude gotov,muzic kuha 😊 sad cu se najest ko krava da oprostite 😂

Dunyasha
    27. Siječanj 2016. 12:13

Uu, ova tablica je super stvar!!
    Bas gledala za sebe, za sad sam jis u prosjeku, ali me vise brine girnja granica, tj kile koje mi se preporucuju u t.. Prosjecno 75 kg!! 😦😦😦 Mislim da cu imati vise, buhahahahahahaha... 
    Cro, ti sebi racunas za 20. tt? Ja gledam za 22, pa blize smo 22, nego 29 tt.. Mi smo sad 5. mj trudnoce, jel da? Malo me ti omjeri tjedni/mjeseci bune... 😁😁😁

CrazyPuppet, dobro nam dosla, nisam te do sad pozdravila!! Ugodnu trudnocu i veselo tipkanje ti zelim!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.