Ono kad kopiraš listu a ne prepraviš što si htio
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo da javim da oko podne idemo kuci pa vam se javim kad se nauzivam topline doma👍
Pusa svima 💋
Ugl.
dok ne zaboravim Dunya imaš poruku....
U svakom slučaju cure drago mi je šta nisam jedina opterećena kg... mislim nisam zločesta samo mi je lakše kad vidim da je svima slično jer se ovdje ta tema uglavnom nije potezala pa sam mislila da jedino ja imam problema sa napadima gladi, sa krcanjem u sebe, sa slabom kontrolom, sa strahom kako posli toga, kolika ću bit.... psihić no hvala vam, sad mi je lakše
ne želim i nije mi prihvatljivo da se žena zapusti samo zato jer je trudna, jer je rodila, i jer stoji doma,ako kužite što želim reć? a sve me strah da ću baš ja bit takva.... ne svojim izborom ili voljom.....
godina dana za dovest se na staro? zvuči mi tako dugooooooooo a znam da je više manje realno
Kokolo 25kg? o Bože.... mogu mislit kako ti je bilo teško s tim kg..... koliko si visoka? sreća da si tako brzo otopila sve, ona ti kg lako idu doli
Dunya dobra fora s trapkama.... probam i ja al ja ću više dobit u gore to već znam nije trbuh samo trbuh, nego salo sa strane! a ramena, a cice.... ma plače mi se
ček ček ako neću grudnjak za dojenje onda moram šetat bez grudnjaka?? ne mogu izvadit cicu iz običnog?
neka kolicaaaaaaaaaa, i mi smo naša sklopili, provozali, izmaštali šta smo imali... i spakirali natrag , bit će suprise u 5mj hahhaha
Starim to!!!!!!!!!!!!!! Bravo!
Bravo Starim....drago mi je zbog vas....
A sad kile....do sada sam dobila 2 kg...mucnine su ocito u necemu i pomogle ....inace sam sklona debljanju,tek sad kad prolaze mucnine dobivam apetit i lakse mi je jesti,jos uvijek pazim oko onoga sto mi zgaravicu izaziva ali do podneva ja pojedem cudo toga...i rekla sam sama sebi necu si granice raditi,kad sam gladna jest cu ali cu pojesti nesto konkretno a ne slatko....slatko se trudim izbjegavat jer na to sam jakooo slaba.... I najcesce sve kaj unesem u sebe bude do nekih 18,19h navecer, kasnije nisam ni gladna
Dunja si naisla negdje na cvrste grudnjake za dojenje?
Ja sam pod normalno D kosarica a neznam stvarno koliko mogu narasti cicke kad se napune mlijekom....
Ajde dobro je 1.70 je ok visina, pa je to bolje to izgledalo na tebi nego što bi na mojih 1.60 sad mi još recite da ću bit najmanja na kavi?
al 25 kg joj meni! Ti si to super istopila u čas! Ja kakve sam sreće bi sa 20+ izašla iz rodilišta
a kad se debljam, izgledam ko gitara okrenuta tanjim dijelom prema gore hahahhaha užas
ja nemam pojma kakva mi je sad krvna slika.... na početku je bila super.
Ajde bar ti je šećer nizak, nećeš na dijetu 1800 kalorija!
Sortiraj odgovore
Najstariji