Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    27. Siječanj 2016. 08:47

Dobro jutro ženske! Nadam se da ste dobro. 

Evo ja sam jučer pripazila kaj jedem pa je žgaravica bila manja. Evo jutros sam se vagala i prokleta vaga pokazala 63kg  Mrzim je! Znam ja da je cura kriva za to i da ako raste ona moram i ja, ali uzasno me te kile proganjaju i ne želim ih ni dobiti niti se poslije boriti sa skidanjem, a genetski nema sanse da same od sebe nestanu. 

Ženske, kad se radi taj OGTT? Automatski kad dodem na pregled ili ti daju uputnicu za to pa radis van redovnog pregleda? Pitam da pripazim kaj jedem par dana prije, prosli put me moj gin poslao ponovno vaditi krv da mi ne upisuje da sam seceras jer sam vecer prije pojela palacinke 

Majo, baš sam se lijepo nasmijala kad sam pročitala da je dečko! Ajde na idućem pregledu će opet biti cura  Može se i ona igrati legicima 

Starim, super izgledate, bas pravo trudnički, nadam se da ćete danas doma.

Marie, i meni se čini sasvim dobar ovaj iz Ikee, nesto smo usporedivali gustoću spuzve nekog madraca u ikei i nekod skupog i ista je ali je ovaj ikein dva cm tanji i troduplo jeftiniji, a mislim da to bebi nece znaciti bas nista...

kaj se tiće grudnjaka za dojilje, nemam iskustva da li mi treba ili ne, ali budem jedan naručila sa ebaya, samo dok mi cice narastu, mislim da kosta nekih 30ak kn koliko sam gledala pa cu vidjeti jel mi treba ili ne.  Pusam vas sve, idem raditi 

Sanjarka88
    27. Siječanj 2016. 08:50

Jel je?
    Ja sinoć nakon tuširanja stojim ispred ogledala i gledam i ovako mi izraz lica pa ja sam ženo ogromna! ogromna! Pa kud će to još rast, kako?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    27. Siječanj 2016. 08:52

Jutro  stvarno je predugo 8 tj izmedu pregleda...ja idem svako 4 tj...
    Ljetno voće mmmm haha jedva cekam :)
    I ja ću vidit za 3 d...imam tu jednu ginekologicu pa ću zvat da vidim kako i sta....a ima i ovaj ginekolog u Ljubuškom koji radi 3d i pregled za 200 kN...kažu da je super..a nije mi predaleko..

Majadila
    27. Siječanj 2016. 08:56

Inaj, mene nekon 1. tromjesecja narucuje svakih 6 tjedana (u 1.tromj je bilo svaka 3 tjedna). Ma od kad malac lupka, nije mi problem cekati. Draze mi je to svaki dan dozivljavati nego gledati na uzv obrise, sto mi je na pocetku bilo nezamislivo  

Grudnjaci za dojenje - u poetku sam ih mislila nabavljati, ali sad ne znam sto bih mislila. I ovako ih slabo koristim (vise sam u sportskim topovima i inace, a sada konstantno). Jest da se cini prakticno to otkopcavanje iznad kosarice, ali mozda samo kupim one cvrste potkosulje za dojenje s istom forom (ima u HMu) - cini mi se draze ne imati nista sto stisce oko cica pogotovo u prvim tjednima (zice, naramenice itd). Dobro, ja imam male i ne vjerujem da ce narast do ekstrema. 
    Inace, ASOS ima super mekane topove za dojenje, s istom forom otkopcavanja. Mozda eventualno narucim te, cini mi se manji rizik s velicinom jer topovi podnose razlicite "kosarice".

Sanjarka, i meni je super da imamo jedno takvo dijete ovdje, ali zasto bas mora biti moje hehehe
    Ma i ja sad racunam da je to to. 
    Ty, da da, poboljsavamo statistiku. Moj se prilagodjava kako se mijenjaju omjeri. 
    Ime jos nemamo pojma.

iva1989lea
    27. Siječanj 2016. 09:03

Sanjarka pa nije puno s 500 kN što BiH tu dala odem gore platim pregled ,gorivo i još pojedem sta haha a i usput u kupovinu ;)

Sanjarka88
    27. Siječanj 2016. 09:04

Cro e da šta se tiče OGTT dobiješ uputnicu pa odeš kad ti paše

Maja a čuj mora nečije dijete ovaj put si ti ta sretnica  hhhehehehhee

ps. cure koje ste sigurne da će te ić na drugo dijete (treće, četvrto....) kakvu ste razliku zamislili među klincima?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    27. Siječanj 2016. 09:06

Cro, Sanjarka - totalno vas kuzim s kilama. U teoriji znam da moraju ici gore, ali bas mi je tesko to svako malo prihvacati. Jos ajde lako za trbuh, to znam da se mora siriti, ali kad ne stanem u hlace koje su mi prije bile komotne, eeeee....
    Mrzim taj osjecaj u nogama kojeg se sjecam kada sam imala periode s viskom kila. A sad se opet moram na njega navikavati. I jos ce biti samo gore. Bas je sve to neki rollercoaster. 

Cro, jedva sam cekala da vam javim da je opet drugi spol. 

OGTT se radi nakon 20 tjedna rutinski, kao u bolnici traze taj nalaz pa bez obzira jel ima indikacija ili ne, koliko vidim salju sve. Dobijes uputnicu i to odradis u domu zdravlja ili gdje te vec gin posalje. 12 sati prije ne smijes nista jesti, ni zvakacu. A pametno je pripaziti i dan-dva.tri prije da se bas ne ubijas u šampitama i baklavama. 

iva1989lea
    27. Siječanj 2016. 09:07

Evo moji će bit skoro 7 godina razlike...nije baš namjerno... Malo štitnjača,pa posao pa svašta nešto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.