Cure, još jednom hvala puno na čestitkama meni još nije 'sjelo'
Starim- bolje da je dosadno nego napeto ko jučer lip trbuščić, samo ti nama budi dobro!
zabica imaš poruku,
Stigli su mi nalazi od urinokulture : leukociti +, sutra se moram javiti dr da vidimo kaj bi moglo biti, ja sam prošli tjedan bila na OGTT-u sa 23 tj. sad cu bas pitati dr kakav mi je nalaz.
Dali se koja od vas maže Bio oil ulje, meni su se pojavile crvene točkice na vanjskoj strani bedara i pretpostavljam da bi mogao biti početak strije. Mazala sam se na početku trudnoće bademovim uljem(organskim) kad sam to potrošila onda Biobaza mlijekom za tijelo i sad sam prešla na Bio oil po preporuci kolegice da je njoj pomoglo, ali ga trošim jako brzo u tjedan dana pola bočice, kao na uputama pise da ga je potrebno koristi 3 mjeseca 2 puta dnevno, a dosta je skupo 90 kn 60ml. ika koja iskustva s njim ili bilo kaj drugo da se mažem da ne popucam?
Starim busa ti je predivna... Ma neka i dosadno, samo da ste vi ok... Budu te sutra pustili doma,vidjet ces.. :) jesi li bilo kakvu info dobila danas od sestara/doktora? Ili i kod tebe slucaj kao i kod mene, svi sute dok ne poludis pa pitas...??
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo i mene. Tek se sad uspjela javiti.
Sve je u redu, CURA ima oko 100 grama i to je sve što sam zapamtila.
Nakon što je rekao da je curica ničega se više ne sjećam. Ljubimo vas nas dvije 😘😘😘😘😘
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Sanjarka moram nastavit vodit t na Svetom Duhu kod prof. Miškovića, tako mi rekli. Nadam se da bude doktor ok... I uz to me šalju na rebro ili srebrnjak snimat srce bebača....
Starim drago mi je da si bolje, nadam se da ćeš uskoro doma...
tynchy Bebač je prekrasan, drago mi je da je sve ok... :)
Dunyasha Dobro si mu odgovorila... :)
Marie4 Ja sam se mazala sa bademovim uljem do 17 tj, zadnjih tri tjedna se mažem sa Biobazom, i koristim gel za tuširanje alverde mamagluck iz dm-a. Iako po meni strije imaju veze i sa genetikom. Znam cura koje se u t nisu mazale sa ničim, a nemaju strija. A opet znam cura koje su se mazale sa svačim pa imaju strije. Ipak ja se mažem, i nadam se da ih nebude...
Da se ulključim malo u vezi gestacijskog dijabetesa. Meni na prvom vađenju glukoza bila 5.2. i nakon toga uredna. Otad moram svakih mjesec dana na ogtt ( koji je uvijek ok) , i drži me na dijeti. S obzirom da mi je ogtt uvijek dobar,normalan, U zadnje vrijeme se ne držim dijete. Prije zadnjeg ogtta nisam se držala dijete i ogtt je bio odličan, još najbolji. Vidjet ćemo kakav će biti sad, idem 3.2. Iskreno, teško mi se držat dijete kad sam stalno gladna, a i stvarno su mi svi nalazi ogtta uredni, pa ne vidim smisao dijete. A i svi drugi doktori ne smatraju to gestacijskim dijabetesom osim nje.
Što se tiče spola meni je doktor u petrovoj sa 16 tj rekao da je dečko, a na 3d prošli tjedan su samo potvrdili. Frendici su cijelu trudnoću govorili da je cura, spremila sve rozo, na kraju se rodio dečko. Zato ja spremam sve nešto u neutralnim bojama, da nebi bilo...
Starim želim ti da čim prije ideš kući, nadam se da je sve ok?
Neka od vas je pitala za madraci, ja sam isto u nedoumici koji uzeti vidjela sam one u lesnini, baby centru i ikea, nema neke posebene razlika osim u cijenama osobno mi se najviše sviđa iz ikea vyssa skont i bas sam gledala u austriji je jeftiniji.
Ivf cestitam na curki... :)
Ja ipak nisam ovaj tj na pregledu jer mi nema doktora,sljedeci tjedan u srijedu tek.. Tako da cemo tada biti 17+1, nadam se da ce dok samo rec da beba uredno i lijepo napreduje, a sad,dal ce vidjet spol ili ne, iskreno manje mi je bitno,nama ce sve biti ionako u neutralnim bojama, bez,bijelo i sivo... Samo cu kad saznamo sto je, narucit dekicu sa imenom u rozoj ili plavoj boji :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
ninocka hvala za savjet, nisam znala za gel za tuširanje alverde mamagluck iz dm-a, probat cu s tim, oni znaju imati dobre proizvode, samo ko bi to sve stigo razgledati u dm-u. Mama moja se mazala u trudnoći samo za običnim mlijekom za tijelo i nije dobila ni jedu striju ko zna možda mi ostanu samo te točkice, a bože moj ako popucam za ponosom cu ih nositi.
Sortiraj odgovore
Najstariji