Majadila, pa ja ne vjerujem!!! Jel mogu tolko fulat?!? To sve na 2d uzv ili si bila i na 3d? Tamo bi se trebalo točno vidit ili?
Ty, slikica je premedena, pravi bilder..odlično :) Što je OGTT?
Starim, još u bolnici? Da je hrana užasna, vjerujem. Nadam se da se sutra ujutro vraćaš doma.
Marie, javi mi se u privatnu poruku ako imaš fejs da te dodam pa se dog za kavu ili kolač.
Dunja, odlična reakcija u dućanu! Tako treba.
Bruna, znam kako ti je..ja sam 12+3, ali još me tjera na povraćanje. Misli pozitivno kako će proći.
Majadila, opet dečko? Bez brige, na sljedećem će opet biti cura :)
Kokolo, čestitam na curici :)
miska, ja ti obožavam voće i povrće. Znam složiti voćnu salatu i onda muž i ja rasturamo :)
Apetit mi se pojačao, stalno sam gladna.
I mog muža lovi prehlada, pije šumeće Max Flu, nadam se da će proći.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Aurelija,Zabica, ovo je nepredvidivo postalo,probudim se sasvim normalno,normalno pojedem i u roku 3minute muka,danas jedva do wc stigla... Cudno je svima kako u prva 3mj povratila samo jednom,a sada u 2tj(kraj 14tt i danas tocno 16tt) dva puta onako posteno...
Majadila, znaci ipak decko? Heh, ja bi po drugo misljenje :D salim se, mojoj rodici su tek u 30tt rekli sto je za sigurno,do tada je bilo samo nagadanje... Samo neka bude zdravo, a sto bude je manje bitno...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Zabice, OGTT je test na toleranciju na glukozu, mjerenje secera u krvi, dodes u predvidenu ambulantu/dz,vade ti krv pa dobijes glukozu rastopljenu u vodi i to pijes sljedeca 2sata, vade krv nakon sat vremena od prvog vadenja i 2 sata nakon prvog vadenja..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo me da sve prokomentiram 😆😆
Ty Karlo je divan, bas pravi muškić 😍😍 nek si se ti meni malo umirila sto se tice prirodnog poroda 😊😊
Dunya hah i ja te totalno mogu zamisliti kako im drzis bukvicu 😅😅😅
Kokolo cestitam na curkii 😘
Starim zelim ti da sto prije dodjes kuci svojoj obitelji, vjerujem da ti je malo tesko, ali neka malo provjere i onda zdrava i mirna ides kuci ❤
Majo pa jel moguce 😂😂😂
Zabica jos malo pa ce proci razdoblje mucnina, drzi se 😍😍
Vjerovatno sam mozda i nekog izostavila, totalno zaboravljam 😢😢
I da Sanjarka bila si pitala za grudnjake za dojenje, po meni isto cista glupost. Imala jedan i nisam ga na kraju ni nosila uopce. Toplomjer sam koristila alkoholni jer kad je beba manja nije bas da joj smeta, sad koristimo digitalni, ali me zivcira sto svaki put drukcije pokaze 😠😠 ali je prenemirna da bi joj s alkoholnim 😣 pa onda ovako rjesavamo 😊
Uzivajte djevojke 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bruna, hvala na objašnjenju. Znam za tu vodu ali nisam znala da se to tako zove.
Rozalija, na tebe računam svakako :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji