A eto to nek ona doma rješava...idući put ako ne budem zadovoljna odoh u privatnika...bez razmišljanja...
Cestitam na curki, bome su presle u vodstvo opako!
Sanjarka ni meni nije jasni kako se ne moze vidjet prije 17 tt, ja bila prije tjedan dana na pregledu pa me pitala dal zelimo znat spol!?
Mene vec malo brine moja kilaza, isla sam 4 i pol kile u minus i to se ne pomice nis. Mucno mi znat biti ali ne povracam bas, mozda dva puta u zadnja dva tjedna i to ujutro samo malo vodeno. I jedem normalno 3 obroka i jos zvacem izmedu sto stignem ali ni grama gore!
Joj tko spominje zelje za vocem i povrcem!? Mene lubenica izluduje vec mjesec dana! I smokve isto! Hahah, bas sam nasla pravo sezonsko a? Danas sam kupila jagode, talijanske ali tako mirisu da sam ih morala stavit u kosaricu, sad cemo vidjet kakve su!
Starim navijam da te sto prije puste i da sve bude ok!
Mi i dalje imamo strogu karantenu doma, ja sam bila dva sata vani da se proluftam i kupila sam sumeci vitamin C (valjda mogu to?!) Temperatura mu i dalje ne pada ispod 38 i sve me strah noci, a popio vec duplu dozu sumameda i pol kutije lekadola!
Nije me bilo par dana al sve sam uspijela pohvatat
Starim zelim ti da sto prije dodes kuci svojoj obitelji.
Sve nove trudnice dobrodosle, procitala sam da jedna nova ima 21 godinu, pa vise nisam najmlada sa svoje 22..
Bas mi je drago da ste se lijepo provele na kavi, mozda se i ja iduci put zaletim, nisam daleko od zga
Ja danas bila na tecaju za trudnice, ucile smo pravilno disati za vrijeme trudova i poroda, i sto sve trebamo nabavit prije nego dode beba, sto nam sve treba za bolnicu, stvarno se sve korisno cuje i puno se nauci, tako da svaka koja ima priliku bi trebala proci taj tecaj..
Nas pregled tek 11.2, uh ko ce ga docekat, al bebolinac se svaki dan javlja da je dobro i da ne brinemo..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Starim, drago mi je da je sve ok, nadam se da će te čim prije pustit!
Kokolo, čestitam na curki prva si od srpanjskih trudnica saznala, valjda ćemo i mi ostale skoro!
Bruna, Ribi, joj pa ne mogu vjerovat da vas tako dugo drže mučnine... Suosjećam
Dunya, carice hahaha dobro si mu zube pokazala! Već zamišljam sebe u toj situaciji, nemam ja dlake na jeziku!
Sortiraj odgovore
Najstariji