Cure hvala vam svima po redu što se veselite sa mnom...ja moram ovo prespavat jer mi je stvarno teško povjerovat
Ribi- držim ti fige da ti uspije vidit! meni s malim nije vidio sve do 22og tj...okrećao se, skupljao noge, nije htio pokazat ponos nikako moj sramežljivko
Di nam je Starim???
Čestitke na curici.... Ja se potajno nadam deckicu...
Kaže meni ginekologica kako je dijete sa 17+3 još malo da bi se vodilo ista....hahah ja u sebi ma koji vrag...neki su saznali puno prije 17 tj...
I mene šalje na tu dijetu ..al ja s 2000 kN mjesečno to nemoguće pola kupit...Seru samo...malo me sve to ljuti
Oooj curke ja cijelu noc nisam spavala u 6 su sestre bile vec u sobi pa vizita pa pregled....sad sam od 1 ipo do dva ipo spavala,cimerica evo hrce jos 😀
Nemam pojma sta me ne pustaju kuci,jutros pitam dr kad cu kaze vidjet cemo mozda ujutro
Nikako me vise nista nije zabolilo i to me jedino tjesi,sin me je tako danas rasplakao kad su mi on i tata doneli jest iza dorucka...
Hrana je takva da mi je bolje nista ne komentirat jer cu bit prosta,kad dodem kuci pojest cu sve sto postoji u kuci 😂
Vidim pisete o ogtt ,meni radena u startu-8 tjedan T i sad ne treba,mozda opet tamo 30 i neki tjedan!
Ty i kokolo drago mi je za preglede 😘 ty ti mirna sad napokon?? Kokolo ti ces dobit pojacanje u kuci,neka zena
Ostale s mucninama i bez mucnina sve ste dobro
Hvala sto sve pitate za mene i mislite na mene 😘😘😙😙😘😙
O javila si se Starim tipično za naše dr. da nitko ništa ne govori.
Bitno da tebe ne boli ništa, držim fige da ideš već ujutro kući
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim drago mi je da si OK i da si se javila...drz se draga...
E moja Sanjarka Jel ti čuješ to...da je rekla da se trenutno ne vidi radi položaja il sta ja znam ..nego još je rano beba je mala...a meni u glavi WTF...
Sortiraj odgovore
Najstariji