Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    26. Siječanj 2016. 14:40

Cure hvala vam svima po redu što se veselite sa mnom...ja moram ovo prespavat jer mi je stvarno teško povjerovat
    Ribi- držim ti fige da ti uspije vidit! meni s malim nije vidio sve do 22og tj...okrećao se, skupljao noge, nije htio pokazat ponos nikako moj sramežljivko
    Di nam je Starim???

iva1989lea
    26. Siječanj 2016. 14:41

Čestitke na curici.... Ja se potajno nadam deckicu...
    Kaže meni ginekologica kako je dijete sa 17+3 još malo da bi se vodilo ista....hahah ja u sebi ma koji vrag...neki su saznali puno prije 17 tj...
    I mene šalje na tu dijetu ..al ja s 2000 kN mjesečno to nemoguće pola kupit...Seru samo...malo me sve to ljuti

Tynchy
    26. Siječanj 2016. 14:45

Daaa, Duplo je baš ono snack :)

i ja sam zabrinuta za Starim...

Ribi
    26. Siječanj 2016. 14:49

kokolo5 i ja se nadam! budemo vidjeli idući tjedan. javim! :)

Mama3put
    26. Siječanj 2016. 15:01

Oooj curke ja cijelu noc nisam spavala u 6 su sestre bile vec u sobi pa vizita pa pregled....sad sam od 1 ipo do dva ipo spavala,cimerica evo hrce jos 😀
    Nemam pojma sta me ne pustaju kuci,jutros pitam dr kad cu kaze vidjet cemo mozda ujutro
    Nikako me vise nista nije zabolilo i to me jedino tjesi,sin me je tako danas rasplakao kad su mi on i tata doneli jest iza dorucka...
    Hrana je takva da mi je bolje nista ne komentirat jer cu bit prosta,kad dodem kuci pojest cu sve sto postoji u kuci 😂 

Vidim pisete o ogtt ,meni radena u startu-8 tjedan T i sad ne treba,mozda opet tamo 30 i neki tjedan! 

Ty i kokolo drago mi je za preglede 😘 ty ti mirna sad napokon?? Kokolo ti ces dobit pojacanje u kuci,neka zena

Ostale s mucninama i bez mucnina sve ste dobro 

Hvala sto sve pitate za mene i mislite na mene 😘😘😙😙😘😙

Sanjarka88
    26. Siječanj 2016. 15:08

O javila si se Starim tipično za naše dr. da nitko ništa ne govori.
    Bitno da tebe ne boli ništa, držim fige da ideš već ujutro kući

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    26. Siječanj 2016. 15:15

Starim drago mi je da si OK i da si se javila...drz se draga...
    E moja Sanjarka Jel ti čuješ to...da je rekla da se trenutno ne vidi radi položaja il sta ja znam ..nego još je rano beba je mala...a meni u glavi WTF...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.