Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    26. Siječanj 2016. 11:42

Imala sam i ja "situaciju" u trgovini. Stojim na kasi u pozamasnom redu. Taman kad sam bila negdje 4. od kase, uleti mi lezerno zenska s kolicima krcatim do vrha i krene bez pardona stavljat na traku. Ja sam imala sam par stvari u rukama. Sa sobom je vodila klinku od nekih 9,10 godina, pa reko, ajd necu se svadat sad, zena s djetetom, a ionako nisam imala volje voditi svade na njemackom jer mi se u meduvremenu i zavrtilo pa sam taman odcucala svoje dok je ona platila i tad dosla na red.
    Poslije mi je dragi reko da sam luda sta ju nisam napala, ali meni se u tom trenutku nije tako cinilo. Za iduci put sam spremna i laktove upotrijebiti

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    26. Siječanj 2016. 11:59

Ribi i Bruna baš mi je žao što vas još muče te "početne" tegobe

Betty uživaj u suncu i za nas koje radimo

Maja imamo isti problem s mjehurom sretnooooooo na pregledu i čekamo info mislim da su danas i Kokolo i Ivf na redu pa nestrpljivo čekamo izvještaje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    26. Siječanj 2016. 12:12

Majadila eto ti prvog prijedloga za ime heheh

Tinchy jel si jela puno slatkog za vikend?
    Znam da si rekla da te muz oprskrbio slatkisima
    Te granice za trudnički secer su rigorozno niske,trudnice su skinuli na 5, a normalnom covjeku je 6, ne kuzim ako si trudan normalno da ti organizam drugacije radi...i kod nekih stvari uvazavaju povecane vrijednosti a sa ovim doslovce zajeb..... 
    Stave trudnice na dijetu od 1800 kalorija, i onda ce cude kad dode do komplikacija.....
    Zamoli da ti ponove test....ovo je jako malo razlika u vrijednosti pa mozda je do neceg ako si pojela prethodna dva dana

Sanjarka88
    26. Siječanj 2016. 12:17

Inaj ček trudnjačama je manja granica nego ostalima? Pa dobro di je logika? ne kužim....

Maja oooooooooo ne mogu virovat da si se toliko približila 3. tromjesječju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    26. Siječanj 2016. 12:51

Nema logike ,objasnjavala mi ujna da su rigorozno smanjili granicu i da to nemam nikakvog smisla, ispada da svaka druga trudnica ima trudnicki dijabetes...mislim stvarno...
    I stavljaju ih na dijetu, a tad su zene vec u drugom ili trecem tromjesecju kad beba trazi sve vise i vise hrane i ima vece potrebe.....po meni oni rade veliko sranje oko toga....

inaj
    26. Siječanj 2016. 13:22

E sad neznam, koliko znam da se ide poslije 20 tt, a i sve ovisi koliko doktor vjeruje u to, do sad sam cula da neki salju neki ne...a ako ce te poslati...mislim to vrijedi za sve  nas dva tri dana prije izbjegavajte neke napitke sa vecim udiom secera i neke bas vece kolicine slatkog.....

baby♡girl
    26. Siječanj 2016. 13:33

Samo da prokomentiram trudnicki dijabetes. Ja nisam u prvoj isla na tu pretragu niti me itko pitao za nalaz. A u bolnici svaka druga inducirani zbog secera i to prije termina, iskljucivo jer im jedan nalaz secera od njih nekoliko nije bio ok. Znaci zbog jednog povisenog nalaza inducirani dva tjedna ranije. Prestrasno. Necu ni sad ici. I ovo za stitnjacu u prosloj nisu radili niti je itko spominjao, a sad vec ono obavezno i sta ja znam sta. Vodim se za onim, krvna slika mi je super, obavit cu urinokulturu iako ne osjecam neke promjene u vezi toga, uzv pregled kojim ne gleda samo bebu vec i kolicinu plodne vode i posteljicu, te vaginalni pregled da se vidi stanje cervixa. Vec bi se na krvnoj slici vidjelo da nesto ne stima, i onda daljnje pretrage. Vise se razbolis dok sve to obavis. 😠
    Da ne spominjem da su zeni u 36 tj trudnoce rekli da mali ima down iako je dotad sve bilo super. Uopce ne mogu zamisliti sto je jadna prezivjela, na kraju na termin rodi zdravo dijete.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.