Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    26. Siječanj 2016. 13:51

Inaj, pa iskreno, jesam jela slatkiša.. ali sad netko treba riješiti to što je ostalo :) zato sam vas pozvala.

Sanjarka, da, dijeta.. bez kruha, sokova, tjestenine... :(

baby♡girl
    26. Siječanj 2016. 13:53

Ty ajd odi jos jednom na pretragu, ovo je nehumano.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• kokolo5
    26. Siječanj 2016. 13:57

Evo me! S pregleda ali ajmo po redu...
    Sanjarka- dobar plan da se nađemo prvo vani   i pitala sam dr za onaj gel, hoćemo li izvisit ako ga kupimo i onda nas u bolnici otkantaju...kaže da sam to dobro primjetila, da u Splitu je lutrija na koga naletiš...a on mi je rekao da je odnedavno prestao radit u bolnici...šmrc
    Ivf- ti znači lomiš led   ima da uraniš
    Dunya-naklon do poda za okršaj, neka si ga!
    Bruna i Ribi- izdržite još saaaamo malo-nestat će preko noći!
    MalaKoza- razumjem te, i meni je nekad lakše pustit nego se nanervirat dodatno...mada je ta stvarno zaslužila lakat
    Ty- Podobnik po meni nije snobizam, takav tretman bi trebao bit normalan a ne luksuz! podržavam te potpuno!

oprosite mi ako sam nekoga zaboravila, čitam sve na let jer se od uzbuđenja ne mogu koncentrirat...
    E sad...pregled...

sve je u najboljem redu Bogu hvala, mjere su super, veličina još uvijek za tjedan naprednija, vidila sam male nogice kako lamataju i prstiće i glavicu i uši malene....i jednu malu pikicu
    CURA JEEEEE!!! skoro sam pala sa stola kad mi je dr rekao! Ne mogu virovat, ovo je toliko čudo da uopće nisam bila spremna na ovo...a ko zna, možda uzgoji pišu do idućeg pregleda, mada dr kaže da je prilično siguran...

Sanjarka88
    26. Siječanj 2016. 14:01

Kokoloooooooooooooooooo pa znala sam!!!!!!!!!!!! :D O jeeeeej! ljetnice ruše i tradiciju  šta mužić kaže?
    a braco će bit veliki braco
    divno, čestitam

Nek je sve u redu, nek cura raste i dalje tako lijepo, a mama nek krene u rozi shoping

Znači gel ne isplati se uopće kupovat? plače mi se....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.