Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    26. Siječanj 2016. 10:06

Jutro mamice....🌞pratim vas...drago mi je da ste sve vi i bebice dobro.starim nadam se da vec radite pretrage i cekate rezultate,bit ce sve dobro i bit ces domeka brzo.
    Tynchy slikica je supsi.sad ga vec i zamisljas pored vas.....stvarno si si dala truda da se informiras i pobjedis svoje strahove i nedoumice.Kad sve skupis i prodjes u svojoj glavi odlucis ces najbolje za sebe i Karla.Ne zanemari svoju intuiciju.
    Dunya hhaaahh ovaj sa cigaretama..uzasss..dobro da si mu dala' obrisačinu'....
    Curke splićanke bravo za ☕☕☕ bit ce vam fora kad se vidite i upoznate...i mi cekamo vase dojmove...

iva1989lea
    26. Siječanj 2016. 10:12

Bok trudnice drage!
    Ty predivno iskustvo i predivna sličica...maleni je predivan...pravi muskic hehe
    Starim mislim na tebe nadam se da si OK i da si na putu doma ..
    Ostale cure pozz ...nemoguće pohvatati ko je što pisao hehe
    Mene su isto zezazli za glukozu...prvi test 5.4 pa ponovo vadenje pa glukoza 4.5...idući pregled vodim muža sa sobom pa ćemo vidit oče sta pokazat i rec osim sve je OK...ako bude isto bez razmišljanja odoh i u privatnika...

Majadila
    26. Siječanj 2016. 10:26

Ufff, gripa. Miska, cuvaj se!

Ty, beba ce se okretati jos sto puta u sve moguce polozaje, ne brini oko toga vec sada. Ne mora on biti vec glavom dolje. Imas vremena skroz do kraja, nekad se bebe znaju okrenuti i par dana prije poroda. 
    I nije da po defaultu poradjaju na zadak prirodno(pogotovo kod prvorotki), kolko sam vidjela po forumima. 
    A za gestacijski - bas sam u cudu! Ja vjerojatno danas dobivam uputnicu za OGTT i stvarno se nadam da ce secer biti okej jer mi se neda navlaciti s njima oko tog prijevremenog (induciranog) poroda, kojeg bi htjela izbjeci. Te granice za trudnice su nebulozno niske. A opet, rekli su mi na zadnjem uzv da su bebine mjere vece, meni se cini da sam previse kg dobila u malo vremena... Vidjet cemo sto danas kaze gin.

Sanjarka88
    26. Siječanj 2016. 10:37

Maja što te muči zbog niskog nošenja? koliko kg si dobila? ma pilaju s tim dijabetesom često bespotrebno

IvaLea tako i treba, muža pod ruku pa ćeš vidit kako će dr. bit detaljnija

Crnatockica nemoj nas samo pratit, i piši

Miska joj zvuči kao gripa da čuvaj se obvezno!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    26. Siječanj 2016. 10:49

Jutro cure...
    Ne pisem dobro jer je meni ponovno pocelo sa povracanjem... Dobrano me izmucilo, pa danas sam tocno 16 tj, mislila sam da ce do danas prestat?! bas se lose osjecam i izmoreno...
    Starim, javi sto su ti rekli, vibram da je sve u najboljem redu i da si vec na putu na putu doma...
    Ty, divan pregled, predivna slicica, ma super super <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

bettyboop_st
    26. Siječanj 2016. 11:17

Dobar dan curke 

Ty Karlo je famozan,slatkis pravi  bas sam se raspekmezila kad sam vidila sliku 

Starim  znam da je sve dobro, i da ces s nama kokodakat u subotu  nema mjesta negativnim mislima 

Dan je u Splitu toliko divan  da zove vani 

Gustajte di god da ste, makar bile i na poslu 

iva1989lea
    26. Siječanj 2016. 11:40

Majadila javi kako je prošlo...joj pa ti već 24 tj kako vrijeme leti...
    Bruna ja sam jutros se napila vode i pojela svi puslice iz lidla i u roku odmah povratila...a ne povracam odavno...mislim da mi nije pasalo i eto rezultata...
    A moja draga Sanjarka nema mi druge...taman budem 21 tj ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.