Dunya ooooooooo pravi okršaj, svaka čast na suprostavljanju! koji pacijent.....
što se tiče spavanja, već je tm počeo s bježanjem iz kreveta? :D no krasno, ja nadam se da moj neće još, očekujem da hoće kad malac dođe pa krene kmeee kmeee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
Hvala svima na komentarima :)
Aurelija, da, ovo je bio pravi pregled, i anomaly scan. :)
Fora mi je bilo kako su u rodilištu (svaka rodilja ima svoju sobu za rađanje) složili sve što treba za opuštanje (glazbena linija, lopta, "lijana" - to je nešto što visi sa stropa i za to se mama može držati dok hopsa na lopti), imaju i stočić i kadu...
Sanjarka, bila sam jučer u Merkuru (da sa curama sam podijelila info da bih tamo rodila, ali spomenula sam to i ovdje ;) .. ) ali da ću otići i kod Podobnika. I to je bila ispravna odluka.
Čitam masu komentara da je vođenje trudnoće i porod kod Podobnika snobizam i pretjerivanje, ali meni je moje dijete najvažnije, i ako se trebam odreći novih čizmi da odem tamo na pregled - odreći ću se. Bolje biti dobra mama nego fancy mama :) ..
Sa babicom smo u rodilištu razgovarali nekih pola sata, i sasvim dovoljno da vidim da se može i drugačije pristupiti rodilji, kako mi je žena lijepo objasnila da se ne trebam bojati poroda i htjeti carski, kad se to može fino i lijepo obaviti i prirodno. :)
Jedino to što je Karlo još glavu zabio u moj želudac, pa sad navijamo da se okrene u ova 4 mjeseca.. :)
Mjere su mi naravno ostale doma, prepišem ih kasnije.. ali znam da ima skoro pola kile, 480 grama... :)
i daj se ti čuvaj tih keksa i vafela... meni jučer lupili gestacijski dijabetes :(
posljedice su: veliko dijete, moraš ranije na porod, trebaš dobiti inekciju za razvoj pluća, a znaš kako to ide kod muške djece...
kokolo, da istina, ali nije ni svaki 4-D isti, poslat ću vam danas slike ovog, realan je skroz...
Cro, probaj sa Rennie, košta 48 kuna, i ne treba recept :)
Starim, javi se :)
MalaKoza, bubni odmah slikicu od Emily! :)
Dunya, totalno te mogu zamisliti u toj situaciji, sad kad te poznajem :) još sa tvojim prodornim glasom :) Kraljice!
Gestacijski? ma daj nemoj me zezat? zašto? mislim na temlju čega?
oooooo pola kg skoro, pa već? to veliki frajer
Znači definitivni Podonik i prirodni porod?
znači 4d je u pitanju? daj još koju slikicu pleas, fascinira me kako to izgleda, i ako piše koji je aparat na sličici napiši da znam traži st-u tko ima takav
si ti sad mirnija*?
Sanjarka88, nemoj se ljutiti na Ty, nju je samo trebalo ohrabriti da ona to može i prirodnim putem ;)
Dunya, kraljice, totalno si mogu zamisliti tu scenu! Ahahahhaha
Tynchy, na temelju čega gestacijski dijabetes?
Ooo dobro jutro, doduse meni bas nije dobro tata nam se jucer ranije vratio s puta skroz bolestan, bio na infuziji, pokusavali cijelu noc spustit visoku temperaturu i ne ide nize od 38.5! Inace nije neka mimoza al skroz ga cujem iz druge sobe kako puse i stenje i ne znam sto da napravim vise. Dr kaze da treba odlezat al ta temp ne pada. Jos mi samo treba da i ja sad pokupim nesto a ne mogu ga zakljucat u sobu i pustit samog!
Ty drago mi je da si ti mirnija, to je najvažnije u cijeloj ovoj priči dobro razmisli svakako onda, nisu to stvari za ishitrene odluke
što se tiče poroda na zadak, ma ne razmišljaj o tome uopće, vrtit će se naši malci još tjednima bez problema po trbuhu
obvezno mi pošalji
bemti za gestacijski.... kolika ti je glukoza bila na početku tr?
Miska aaaaaaaaaaaaaa da nije gripa? a nezgodno da al ne možeš ga izbjeć samo se nadat da ti je imunitet dobar
Sortiraj odgovore
Najstariji