Poslikat cu vam video, jer stvarno se dobro vidi, i evo jedna fotkica :)
MM se fino sjeo; kao u kinu na velikom LCD tv-u gledao svog sina kako mase nogama; pruza ruke, kopa nos.. Prava beba!
Pregledao je sve organe, sve! I govori paralelno kako nesto treba biti, kako izgleda ako nije dobro; a kako je kod naseg bebija.
Zakljucak je: zdravo, veselo i jako energicno dijete! :)
A kad je malo stopalo pokazao, tad sam se raspekmezila! Ajme; peta, prstici!! :)
Na kraju nam je okrenuo ledja i zabio lice u maternicu, kao da se igra skrivaca! :)
MM i ja smo razgovarali i zakljucak je: pogotovo sada kad smo vidjeli koliko divno dijete imamo, napravit cemo sve sto je u nasoj moci da ga nista ne ugrozi!
Nije mi bitno kako ce meni biti, koliko i sta ce me boljeti, hocu samo da on bude siguran. Ja cu sve prezivjeti!
Jos se nije okreno; na zadak je; nadamo se da bude :)
Pritisce mi glavom zeludac pa me zato muci zgaravica.
Ako hocete mogu vam pisati i o rodilistu; obisli smo ga. Bila sam i na Merkuru danas: pa mogu itekako usporediti. No to je sve nebitno.
Bitno je ovo:
Dunyasha, ma rekao mi doktor da se bebe okrenu i ako je mama malo aktivnija... :)
Miska,
Da, nevjerovatno, tako malo a tako savrseno!
Imam jos par slika gdje mu se lice vidi; brada, nos; rezolucija je fantasticna pa je zbilja realno.
Rodiliste, hm... Meni najvaznije-ljudski pristup. Ja sam imala milijun i 800 pitanja, MM je cak pitao gdje se tate parkiraju kad dovezu trudnice u trudovima. :)
Prosli smo rodiliste, sobe, i dio je sala za CR ali tamo ne mozes uci, naravno.
Ako nesto nije ok sa bebom voze ju na Rebro...
Nebitan je izgled interijera, iako je sve u veselim bojama, rodiliste, cak i lopte :) .. Postuju svaku tvoju zelju..
Epi se podrazumjeva. Imaju i nekakav gel Dianatal o kojem si mozes procitati a koji je kao nest super!
Eto pitaj ako te nesto zanima jos :)
Da, bilo je rodilja jos, ali mi ih nismo vidjeli jer su svaka u svojoj sobi/apartmanu.
Nama su pokazali jednu sobu, koja je stvarno uredna, a wc kao moj doma!
Sav pribor imate, ako necete njihovo, donesete svoje :)
Dianatal naplacuju 100kn koliko vidim po cjeniku.
A daaaj, gledaj te male mišiće! Karlo je pravi bilder
Bas mi je drago da je pregled bio tako dobar. Koji je to uzv, 3d, 4d?
Tyncy, aaaaw predobra slikica i baš mi je drago da si zadovoljna pregledom, a pogotovo da je sve u redu! Ovo ti je prvi detaljni pregled u cijeloj trudnoći?
Sortiraj odgovore
Najstariji