Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    25. Siječanj 2016. 21:12

Poslikat cu vam video, jer stvarno se dobro vidi, i evo jedna fotkica :)

MM se fino sjeo; kao u kinu na velikom LCD tv-u gledao svog sina kako mase nogama; pruza ruke, kopa nos.. Prava beba!

Pregledao je sve organe, sve! I govori paralelno kako nesto treba biti, kako izgleda ako nije dobro; a kako je kod naseg bebija. 
    Zakljucak je: zdravo, veselo i jako energicno dijete! :)

A kad je malo stopalo pokazao, tad sam se raspekmezila! Ajme; peta, prstici!! :)

Na kraju nam je okrenuo ledja i zabio lice u maternicu, kao da se igra skrivaca! :)

MM i ja smo razgovarali i zakljucak je: pogotovo sada kad smo vidjeli koliko divno dijete imamo, napravit cemo sve sto je u nasoj moci da ga nista ne ugrozi! 
    Nije mi bitno kako ce meni biti, koliko i sta ce me boljeti, hocu samo da on bude siguran. Ja cu sve prezivjeti!
    Jos se nije okreno; na zadak je; nadamo se da bude :)
    Pritisce mi glavom zeludac pa me zato muci zgaravica.

Ako hocete mogu vam pisati i o rodilistu; obisli smo ga. Bila sam i na Merkuru danas: pa mogu itekako usporediti. No to je sve nebitno. 

Bitno je ovo:

Dunyasha
    25. Siječanj 2016. 21:20

Tynchy

MM se fino sjeo; kao u kinu na velikom LCD tv-u gledao svog sina kako mase nogama; pruza ruke, kopa nos.. Prava beba!

Pregledao je sve organe, sve! I govori paralelno kako nesto treba biti, kako izgleda ako nije dobro; a kako je kod naseg bebija. 

A kad je malo stopalo pokazao, tad sam se raspekmezila! Ajme; peta, prstici!! :)

Na kraju nam je okrenuo ledja i zabio lice u maternicu, kao da se igra skrivaca! :)

MM i ja smo razgovarali i zakljucak je: pogotovo sada kad smo vidjeli koliko divno dijete imamo, napravit cemo sve sto je u nasoj moci da ga nista ne ugrozi! 
    Nije mi bitno kako ce meni biti, koliko i sta ce me boljeti, hocu samo da on bude siguran. Ja cu sve prezivjeti!

Ako hocete mogu vam pisati i o rodilistu; obisli smo ga. Bila sam i na Merkuru danas: pa mogu itekako usporediti. No to je sve nebitno. 

Bitno je ovo:

Ajme meniiii!!! 
    Vidi te male ruke i prstice!!! 👣👣👣👣👣👣
    Preeemedeno!!!
    Znaci, Karlo je bas kako treba biti!!! Super, super!!! Neka si ti mirnija!! Okrenut ce se, jaravno da bude, do 36 tt se mogu okrenuti! 
    Bas mi je drago da vam je bilo, za promjenu, divno na pregledu! To puno znaci!!

miska
    25. Siječanj 2016. 21:24

Tynchy

Bitno je ovo:

Super za pregled, mi smo isto tako bili pod dojmom prosli uz, a tek je beba bila 6 cm i sve to isto ima tako minijaturno, i ja svaki dan pogledam video, kako mlati tim malenim rukama i nogama i cijeli pregled je s rukama po nosu i glavi. Mogu samo zamislit kakav je filing kad je beba jos veca, a vidim Karlito je pravi frajer s misicima 

Pisi malo za rodiliste ako ti se da 

Tynchy
    25. Siječanj 2016. 21:39

Dunyasha, ma rekao mi doktor da se bebe okrenu i ako je mama malo aktivnija... :)

Miska,
    Da, nevjerovatno, tako malo a tako savrseno! 
    Imam jos par slika gdje mu se lice vidi; brada, nos; rezolucija je fantasticna pa je zbilja realno.

Rodiliste, hm... Meni najvaznije-ljudski pristup. Ja sam imala milijun i 800 pitanja, MM je cak pitao gdje se tate parkiraju kad dovezu trudnice u trudovima. :)
    Prosli smo rodiliste, sobe, i dio je sala za CR ali tamo ne mozes uci, naravno.
    Ako nesto nije ok sa bebom voze ju na Rebro...
    Nebitan je izgled interijera, iako je sve u veselim bojama, rodiliste, cak i lopte :) .. Postuju svaku tvoju zelju..
    Epi se podrazumjeva. Imaju i nekakav gel Dianatal o kojem si mozes procitati a koji je kao nest super! 

Eto pitaj ako te nesto zanima jos :)

Dunyasha
    25. Siječanj 2016. 21:41

Tynchy

Dunyasha, ma rekao mi doktor da se bebe okrenu i ako je mama malo aktivnija… :)

Miska,
    Da, nevjerovatno, tako malo a tako savrseno! 
    Imam jos par slika gdje mu se lice vidi; brada, nos; rezolucija je fantasticna pa je zbilja realno.

Rodiliste, hm… Meni najvaznije-ljudski pristup. Ja sam imala milijun i 800 pitanja, MM je cak pitao gdje se tate parkiraju kad dovezu trudnice u trudovima. :)
    Prosli smo rodiliste, sobe, i dio je sala za CR ali tamo ne mozes uci, naravno.
    Ako nesto nije ok sa bebom voze ju na Rebro…
    Nebitan je izgled interijera, iako je sve u veselim bojama, rodiliste, cak i lopte :) .. Postuju svaku tvoju zelju..
    Epi se podrazumjeva. Imaju i nekakav gel Dianatal o kojem si mozes procitati a koji je kao nest super! 

Eto pitaj ako te nesto zanima jos :)

O tom Dianatalu sam vam pisala, nama rekle na radionici o njemu, ja s Majomdilom uzimam po pola pakiranje. Znaci, dobra je to stvar...
    Jel bila koja rodilja u bolnici kad ste vi bili?

Tynchy
    25. Siječanj 2016. 21:45

Da, bilo je rodilja jos, ali mi ih nismo vidjeli jer su svaka u svojoj sobi/apartmanu.
    Nama su pokazali jednu sobu, koja je stvarno uredna, a wc kao moj doma! 
    Sav pribor imate, ako necete njihovo, donesete svoje :)
    Dianatal naplacuju 100kn koliko vidim po cjeniku.

Majadila
    25. Siječanj 2016. 22:44

A daaaj, gledaj te male mišiće! Karlo je pravi bilder 
    Bas mi je drago da je pregled bio tako dobar. Koji je to uzv, 3d, 4d?

Majadila
    25. Siječanj 2016. 22:49

Ime Latica.  Kaj je najbolje, fakat je dobro!

Aurelija
    26. Siječanj 2016. 07:38

Tyncy, aaaaw predobra slikica i baš mi je drago da si zadovoljna pregledom, a pogotovo da je sve u redu! Ovo ti je prvi detaljni pregled u cijeloj trudnoći?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI