Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    25. Siječanj 2016. 18:03

Baby, napisala sam istu rečenicu ko i ti, samo nabadam na mobu pa sam spora 

miska
    25. Siječanj 2016. 18:55

Ajme koliko stranica ste ispisale. Drago mi je da vam je bilo dobro na kavici, ja nisam nazalost ni na splitsku ni na zagrebacku stranu (doduse prije na zg :) 

Straim nadam se da je sve ok i da si vec doma! 

Ty ja te totalno podupirem, ako smatras da ces dobit ono sto zelis kod podobnika samo naprijed. Ne slazem se s tim da je steta potrosit novce na to i da je bolje otic na putovanje! Mislim da nijedno putovanje nije vrijednije od dobre skrbi za dijete i mamu na porodu i po porodu,  i tko si moze i zeli priustit totalno sam za! Ja rade vise nikad nebi otisla na odmor nego imala lose iskustvo s poroda, ali ok, svatko ima svoje misljenje

Vidim da smo opet na namjestaju, moj ce biti od punog drva i sigurno cvrsto da ce bit i za moje praunuke hahaha. 

ovakva ce biti komodica

ovakav krevetic samo bijeli iznad kojeg ce ici baldahin iz stropa

i ovakve police na zid
    Jos samo moram nac onu starinsku stolicu za ljuljanje i to je to. Nadam se da sam uspjela stavit slike 

ninocka24
    25. Siječanj 2016. 19:07

Starim držim fige, nadam se da bude sve ok...

Sanjarka trbuh je super...

Nove cure dobro došle. Cure iz Zg, drago mi je da Vam je bilo super na kavi, možda ću se drugi put uspjeti pridružiti.

Eto mi kupili kolica u Bubamari.. :)

Evo ja danas bila na pregledu kod ginekologice, ali mi nije radila uzv jer sam bila kod privatnika na 3d prošli ponedjeljak. Ali gledala je otkucaje srca bebača i čula ih i ja svaki put mi ga je baš lijepo čuti. Kaže da je što se tiće trudnoće sve dobro. Malo sam tužna jer mi više neće ona vodit trudnoću. Nekako se navikla na nju, i sve mi je lijepo objašnjavala. Od sad idem vodit trudnoću na Sv duh jer je rizična i nadam se da će i tamo dr biti super. Vidjet ćemo...

Aurelija
    25. Siječanj 2016. 19:25

Miska, pa ne osuđujem ja ničiju odluku, svatko naravno zna što su mu prioriteti. Sve se mi bojimo poroda i doktora, ali sigurna sam da Ty duboko u sebi skriva neku hrabrost za koju nije ni znala da postoji i potičem je da je otkrije. Novce može potrošit i na bebu, il na sebe, nebitno, to sam bzvz rekla, kao neki primjer.

zabica25
    25. Siječanj 2016. 19:28

Rozalija, super.. sad čekamo još Marie i ako su neke Varaždinske (ili okolica odavde).
    Starim, i ja se nadam da su te već pustili doma...držim fige :) Ustvari, sve će biti ok.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ivf_mommy
    25. Siječanj 2016. 19:35

Starim nadam se da si okej, da je sa bebom i tobom sve u redu i da su doktori dobri prema tebi!

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Mama3put
    25. Siječanj 2016. 19:44

Jos sam u bolnici i kazu da ne znaju kad cu kuci,krv ok a u urinu ima nesto pa ce mi ujutro radit urinokulturu.Ne boli me vise nista od danas sto je dobro,nadam se da ce tako i ostat!
    Vec mi je ajme ja bi kuci 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.