Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    25. Siječanj 2016. 19:51

Starim sretno i drž se, nadam se da je sve ok :/

Tynchy
    25. Siječanj 2016. 20:27

Starim, bez obzira na danasnju frku, mislim na tebe i iscekujem vijesti!
    Javi svakako kako si, sta su rekli, i zelim ti da sto prije odes doma. Sa osmijehom. Veceras.

Koliko novih trudnicaaa! Divno!! Dobrodosleee!
    😊

Mama3put
    25. Siječanj 2016. 20:28

Ma bitno da nema nikakve infekcije ni nista a naravno da nadu bakterije kad me prije toga izpregledaju... nece nista bit na urinokulturi i ja mislim

Samo da me sutra puste kuci,sinu i muzu

Dunyasha
    25. Siječanj 2016. 20:36

Starim, drz se i javi nam novosti!! Mislimo na tebe i bebicu i drzimo fige da sve prode sto brze i da ste kuci sto prije!!

Ostalim trudnicama, dobro nam dosle!
    Slabo sam dns pratila, pa vas ovako grupno pozdravljam!!

Majadila, daj mi reci jesi razmisljala uzeti bambus pelene? Te su kao super za noc? Ka razmisljam tih par naruciti, da sam po noci mirn(ij)a... Kaj ti mislis?

Tynchy
    25. Siječanj 2016. 20:40

Miska, Aurelija, hvala vam objema na podrsci, zato volim ovu grupu jer ste divne i pravi oslonci! 😘

Nisam bas u stanju puno pisati, jer sam pod dojmom, ali reci cu vam samo da je danas i meni i Mm bio jedan od najljepsih dana u zivotu! 😀

Danas sam shvatila koliko sam sretna! :) 

Savrsen je! Pravi mali covjeculjak! Nevrjerovatno, ali lice mu je skoz razvijeno, slici pol na mene , pol na tatu! Tata je toliko pod dojmom da hoda po stanu i govori: moj bebo, pravi bebo! :)

Dirnuti smo oboje! Stalno gledamo slike, video; ma...

Ovaj pregled vrijedi svake lipe i nemam uopce namjeru raspravljati o tome. Koliko sam novaca potrosila na gluposti... A ovo je zaista beskrajno olaksavajuce, kad vidis koliko je tvoje dijete savrseno, zdravo, i kad vidis da je to stvarno prava beba :) moja beba! 

Pregled je trajao oko sat vremena, plus jos pola sata razgovora sa doktorom...

Karlo je pravi decko, kopa nos, dira se po usima, ustima, igra se skrivaca :)

inaj
    25. Siječanj 2016. 21:04

Starim sretno da sto prije svojoj kući dođes😃

Tynchy drago mi je za pregled, nadam se da ste se dogovorili sto si htjela i da si malo mirnija i opustenija nakon pregleda...

Svim novim curama dobrodošle...

Moj nećak je odlučio ako bude curica da se zove Latica,hehhehe ,moram cu jos porazgovarati s njime😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.