Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    25. Siječanj 2016. 14:40

Starim  drzim fige da sve bude u redu 

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 15:03

Može! i ja malu, ona ne uvlači jezika u usta

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    25. Siječanj 2016. 15:05

Hahahah... Mutava kava... Možda neki drugi put, nisam vas još ni po nickovima povatala... 
    E da, jedno pitanje za vas koje ste lude za slatkišima... Ima li neki slatkiš da ste baš lude za njim zadnje vrime? Ono, ubile bi za njega? Ja sam razvila ljubav prema vaflima iz lidla... Da mi neznam što netko napravi, sve mu opraštam za jednu kutijicu vaflića <3

Nikki87
    25. Siječanj 2016. 15:06

Bok svima,

mi smo u 15. tjednu i napokon je završio period svakodnevnih i cjelodnevnim mučnina...
    Termin 18.07. :) 
    Čestitke i sretno svimaa!! :))

• kokolo5
    25. Siječanj 2016. 15:08

I jubilarna 500ta stranica!!! Bezalkoholni sampanjac u to ime  napisale ih jos najmanje toliko!
    Meni su za povijanje u rodilistu rekli obavezno, pedijatrica socijalna-nije obavezno; pedijatrica privatna isto ko i ortoped-da su curice puno vise sklone tome pa kod njih je pozeljno siroko povijanje, kod decki nije obavezno, razgibavat ga pri presvlacenju, ako je sve pokretno-nema potrebe...eto 
    Bas je i meni palo na pamet kako ce ovo bit mutava kava...hihihih odlicno, opet cu probudit malca sa cerenjem  i ja sam ovako lajava samo na ekranu 
    Sandrich, bilo bi mi bas drago da dodjes-vidis da smo svi u istom loncu 

• kokolo5
    25. Siječanj 2016. 15:13

Starim bit ce sve ok-drzim fige! Javi nam cim budes znala vise...
    Nikki welcome  super za mucnine-sad uzivaj 

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 15:13

o Kokolo a ja se nadala da ćeš nas ti spasit a ono ti brbljava kao i samo kad se tipka ooooooo!  daklem Starim i Ivf sve nade polažemo u vaš jezik ahahahaha ili odgađamo kavu lol

I da 500.ta stranica!!!!!!! bravo curke za sve nas, nastavile u istom tonu, baš mi je drago da sam dio ove ekipe

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 15:15

Kao i ja* fali mi gore....

Nikki dobro nam došla i tipkaaaaaaaaaaaaj sad kad uživaš bez mučnina

Sandrich ima vremena naravno al računaj da će ti sad bit lakše svima nam je prvi put
    što se tiče slatkog, ubila bi za sve slatko, nemam favorita koji su to vaflići? zvuči dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.