Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    25. Siječanj 2016. 14:22

ivf_mommy bok! Mene isto zaboli svako nekoliko, ali malo više put jajnika kao... Neznam što bi bilo točno... I rijetko ispod pupka kao da imam stvari (a bile su mi bolne :( ) Pokušavam se ne zamarat puno jer nije niš pre intezivno... Rekla ginekologica da je sve u redu na prošlom uzv pa se ne zamaram.. Valjda je to zbog pomicanja svega unutra od bebe... 
    Prije par tjedana me bolilo sve živo ako bi se puno kretala taj dan, valjda bi se preforsirala. Dizala teško ili neš. Neda mi vrag mira... 
    Nije me dosad bolilo oko prepona... Ako saznaš od čega je -javi... Nadam se da je sve 5 :)

• kokolo5
    25. Siječanj 2016. 14:25

Bademovo uzimam na apoteci, hladno presano, tamna bocica s konopcicem oko cepa...30ak kn.
    Ja sam za povijanje bila kupila u adaxa gotove pelene za siroko povijanje...samo na cicak. Nisam bas bila ustrajna u tome jer smo se istovremeno mucili s grcevima a s tim na sebi mi je jos gore plakao, jadnicak  tako sam i ja odustala...nisam se bojala jer je pri spavanju drzao noge ko mala zabica, u jednakom polozaju ko i s tim povojem. Pregled s misec dana mi je potvrdio da je sve ok. Inace pedijatri se jako razilaze po ovom pitanju...nisi pametan sto ucinit 

uykmyjh
    25. Siječanj 2016. 14:26

Sanjarka88  Nisam ja od druženja... Sramežljiva po pitanju novih ljudi... A i što ću vam ja, neznam niš o ničemu hahah... Ako bi došla samo bi se pretvorila u uho.. Nebi me ni čule :D

• kokolo5
    25. Siječanj 2016. 14:28

Jupiiiii ima nas jos!!!  bas se veselim!

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 14:32

i ode post

Kokolo tnx na infu....
    ja sam curku uredno povijala široko do pregleda kukića s 2mj..... njoj nije smetalo, bila je jesensko-zimska beba, a odmah su mi rekli da moram široko povijat uključujuči i pedijatricu.... a ja nisam htjela na svoju ruku donosit kontra odluke i eto
    sad stvarno neznam što ću

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    25. Siječanj 2016. 14:36

Ponovilo mi se ono i zovem dr ali ne moze se javit 😤 s pacijentima je uffff sestra ce joj prenijeti sta je pa me zvat za 20-ak minuta al i ona kaze da to nije normalno,otusirala se i cekam ko zapeta puska hocu morat kod mesara na hitnu drzite fige

Eto vidis Sanjarka ja i neznam da zivini vise ne postoje haha

Kokolo ma meni patronazna i pedica rekle da povijam ja samo rekla ahaaa

Sandrich kakva sramezljivost,samo ti dodi

Ja valjda necu u bolnicu da propustim kofi 😂😂 ja se zajeb**** a nebi trebala,stacu to me spasava u ovakvim trenutcima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.