Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    25. Siječanj 2016. 13:57

Krema za bradavice-purelan, kupi se u ljekarni, i dobra je za dosta stvari...sad mazem malome nos s njom kad je prehlađen, da mu se ne zacrveni i ispuca koza od stalnog brisanja.
    Prasak za pupak isto u ljekarni, Tyrosur. Sprej kazu bolje ne na pupak, jer ga ovlazi, sto nije pozeljno. Ja sam imala octenisept i tu i tamo bih punte pospricala s njim, pupak nisam...diduse malom je otpao jos u bolnici.
    I da, definitivno bademovo ulje, jos ga koristim i za njega i za sebe-nikad prije nisam, to mi je bilo otkrice :)

• kokolo5
    25. Siječanj 2016. 14:00

To su ti moji favoriti  ostalo se slazem sa Starim.

bettyboop_st
    25. Siječanj 2016. 14:04

Potvrdjujem dolazak u subotu 

mislite motat bebe u duplo povijanje? sta to nije zastarjelo? 

ivf_mommy
    25. Siječanj 2016. 14:05

Evo i mene, i meni paše st kava. Subota 11? CCO1?  Već sam zaboravila. Ja sutra imam pregled u 12:40,  ide i mm sa mnom i nadamo se da ćemo vidjeti spol. 
    Mene nekad bolucka trbuh,  doli nisko,oko pubicne kosti pa prema preponi..  Prošli put sam odletila odmah na pregled.  Sad sam kao kul Al ustvari jedva čekam pregled da vidim da je sve ok. 
    Jel koja od vas ima takve bolove, nisu stalno tu nekad kao da me lagano bocka i stipa..  Nije to ni jako, Al ja nikako da se opustim i uživam 😞
    Uglavnom veselim se jako kavi, ja sam iz Omiša pa mi je najbitnije da imam parking da ne moram tražit okolo di ću.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 14:06

Hvalaaaaaaaaaa cure, zakon je dobit ovako nečija iskustva, pišem vaše prijedloge na papir

Znači da digitalni tolomjer? ja nemam dobra iskustva s njima zato se mislim...
    grudnjac su mi pod upitnikom jer bi voljela proć bez njih? Ima tko iskustva kako je dojit s normalnim grudnjacima?

prefora mi je ovo sa krevetićem pa stolom

Kokolo koje bademovo ulje koristiš?
    eeeee dobro si me sjetila, treba mi nešto moćno i za moje šavove da ne bole...

Starim s prvom sam od prvog dana koristila vlažne i nije bilo problema, tako krećem i sad pa ćemo vidit .....

Majo hajdeeeeeeee, pa vidilo se na slikama da si ti zgodnica samo takva
    sutra pregled? o jeeeeeej pa ima da napokon potvrdimo što tvoje dijete krije među nogicama 
    i super za tečaj 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 14:10

Ivf da da subota u 11h al u Cukarinu na Žnjanu jel može? ili bi ti radije u cc1? Parking je i meni najbitniji s obzirom da isto dolazim u st
    i tebi sutra pregled? oooooooo jej! sutra će bit vesel dan na temi
    bolovi takvi kakve opisuješ su sasvim normalni

Znači potvrđeni za sad na kavu:

Ja, Betty, Kokolo, Ivf..... ostale? Starim paše? ti se nisi izjasnila? Lunale,Sandrich.... tko nam je još iz st-a?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivf_mommy
    25. Siječanj 2016. 14:17

Može znjan,  još lipse nego centar. Samo da bude lipo sunca. 
    Baš se veselim! 💜

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.