Pa di je bio twilight ja ga trazila po programima a ono samo brzi i zestoki bili
Curke vidim kofi ste odradile 😉
Dojmovi? Jeste se zamisljale medusobno tako?
Mislila sam da cete okinuti zajednicku fotkicu 😊
Ja sam sinoc lose spavala iako sam cijeli dan landrala,danas je prekrasan dan cim rucamo iskoristit cemo ga maksimalno
Ugodan vam ostatak vikenda zelim 😙😙
Helou djevojke 😆😆
I meni je bilo lijepo sa cedevitom 😂😂 i zao mi je sto nisam mogla jos ostati 😊😊 i mogu reci samo da sam se bas ugodno iznenadila, i da sam majudilu u svojoj glavi onako i zamislila. 😁😁 da ne povjerujes 😁 za druge sam se ugodno iznenadila, ty drukcije sam te zamisljala 😁 nekako vise ozbiljniju 😜😜 hrana naravno drugi put, ovo mi je bilo malo premalo 😂😂😂 i zao mi je da se nismo slikale, ali evo barem neke znaju koliki mi je trbuščić 😂😂😂
❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby, veliki! :D
Ja sam se jučer iscrpila jer sam imala goste, tako da nisam stala cijeli dan, legla sam u krevet i nisam se mogla pomaknuti više, ali bez obzira na to nisam mogla spavati, budna sam od 6 ujutro...
Drago mi je da sam jučer neke od vas upoznala, Maju sam točno tako i zamišljala, dok Točkicu ni približno tako
Ajde nadam se da se vidimo na nekoj kavici ili klopi, a na slikanje sam totalno zaboravila, vjerujem da bi konobar Josip to sa zadovoljstvom odradio
Ja sam ok, sve po starom, ali se mala rita sve više i više, zivahno neko dijete, ali kakvi su joj roditelji, nije neočekivano...
Uživajte u ostatku suncanog dana!
Baš lijepo da ste se odlično provele...šteta što ste zaboravile na slikicu!
Šteta da smo mi ostale dalje od ZGa i kaj nismo mogle dojti...
Imam pitanje: IMATE LI VI BIJELE PRIŠTIĆE NA AREOLI? Ja sam jučer to primijetila i prepala sam se...al reko, možda je to ok?
Same bradavice nekako ispucale i u sredini žuto-bijele crtice?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hahaha Tynchy, sta stvarno? Drago mi je da sam bar u mislima bila s vama bas sam ljubomorna...iz studentskih dana u Zg-u, najvise mi fali kava u Bobana...to mi je bio ko drugi dnevni boravak, vise sam vremena provela tamo, nego na faksu
Jedva cekam da se mi u Splitu organiziramo
Zabice, za pristice sam citala da su normalni, a zutobijele sitne pukotine su se i meni pojavile, tako da...bez brige
Sortiraj odgovore
Najstariji