Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    24. Siječanj 2016. 11:23

Pa di je bio twilight ja ga trazila po programima a ono samo brzi i zestoki bili

inaj
    24. Siječanj 2016. 11:23

I da ja sam uvijek za klopicu😋

Tynchy
    24. Siječanj 2016. 11:32

Ma na Cinestar TVu, u 21.00

Tynchy
    24. Siječanj 2016. 11:32

Ma na Cinestar TVu, u 21.00

inaj
    24. Siječanj 2016. 11:41

ahaaaaaa, tam se nisam sjetila pogledati:-),

Mama3put
    24. Siječanj 2016. 11:59

Curke vidim kofi ste odradile 😉
    Dojmovi? Jeste se zamisljale medusobno tako? 
    Mislila sam da cete okinuti zajednicku fotkicu 😊 

Ja sam sinoc lose spavala iako sam cijeli dan landrala,danas je prekrasan dan cim rucamo iskoristit cemo ga maksimalno

Ugodan vam ostatak vikenda zelim 😙😙

baby♡girl
    24. Siječanj 2016. 12:23

Helou djevojke 😆😆
    I meni je bilo lijepo sa cedevitom 😂😂 i zao mi je sto nisam mogla jos ostati 😊😊 i mogu reci samo da sam se bas ugodno iznenadila, i da sam majudilu u svojoj glavi onako i zamislila. 😁😁 da ne povjerujes 😁 za druge sam se ugodno iznenadila, ty drukcije sam te zamisljala 😁 nekako vise ozbiljniju 😜😜 hrana naravno drugi put, ovo mi je bilo malo premalo 😂😂😂 i zao mi je da se nismo slikale, ali evo barem neke znaju koliki mi je trbuščić 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Cro262
    24. Siječanj 2016. 13:30

Baby, veliki! :D 

Ja sam se jučer iscrpila jer sam imala goste, tako da nisam stala cijeli dan, legla sam u krevet i nisam se mogla pomaknuti više, ali bez obzira na to nisam mogla spavati, budna sam od 6 ujutro... 

Drago mi je da sam jučer neke od vas upoznala, Maju sam točno tako i zamišljala, dok Točkicu ni približno tako 
    Ajde nadam se da se vidimo na nekoj kavici ili klopi, a na slikanje sam totalno zaboravila, vjerujem da bi konobar Josip to sa zadovoljstvom odradio 

Ja sam ok, sve po starom, ali se mala rita sve više i više, zivahno neko dijete, ali kakvi su joj roditelji, nije neočekivano...

Uživajte u ostatku suncanog dana!

zabica25
    24. Siječanj 2016. 13:31

Baš lijepo da ste se odlično provele...šteta što ste zaboravile na slikicu! 
    Šteta da smo mi ostale dalje od ZGa i kaj nismo mogle dojti...

Imam pitanje: IMATE LI VI BIJELE PRIŠTIĆE NA AREOLI? Ja sam jučer to primijetila i prepala sam se...al reko, možda je to ok? 
    Same bradavice nekako ispucale i u sredini žuto-bijele crtice?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• kokolo5
    24. Siječanj 2016. 14:22

Hahaha Tynchy, sta stvarno? Drago mi je da sam bar u mislima bila s vama  bas sam ljubomorna...iz studentskih dana u Zg-u, najvise mi fali kava u Bobana...to mi je bio ko drugi dnevni boravak, vise sam vremena provela tamo, nego na faksu  
    Jedva cekam da se mi u Splitu organiziramo 
    Zabice, za pristice sam citala da su normalni, a zutobijele sitne pukotine su se i meni pojavile, tako da...bez brige 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.