Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    22. Siječanj 2016. 15:24

Ja trenutno imam veliki izrast, kuma mi se zgražava, ali nisam još sposobna za farbanje:-)
    Nokte sam si lakirala uredno...
    Kaj niste znale da to kaj smo trudne da je super kaj uopće smijemo i disati
    Kad sam zatrudnila tak sam svašta čitala pa našla što smijemo jesti što ne, pa ono kad sam pročitala što nesmijemo nisam više znala što smijemo....

Uvijek sam mislila da žene kad rode da se šišaju zbog praktičnosti ono s kratkom kosom je lakše , a kad ono šišaju se jer im zna dosta kose ispasti...vjerujte nisam imala blage nego na dočeku sjedi zriktana ženska nasuprot mene kosa duga speglana a na jednom mjestu jedan čuperak joj strši u zrak, i ja kumi pa kog vraga je radila s kosom da joj to strši,a kuma meni rodila je nedavno....a ja ...ništ mi jasno pa mi objasnila da zbog hormona može ženama kosa ispasti pa da se i zato najčešće i šišaju na kratko poslije poroda....

Cro262
    22. Siječanj 2016. 15:25

Cure, sad sam se sjetila da sam jučer u katalogo od Lidla vidjela da će biti od ponedjeljka na akciji jastuk za bočno spavanje 100kn + jastučnica 30kn...ako nekome nesto znaci umjesto banana jastuka, ima kuglice koliko sam vidjela...

Kaj se tice horoskopa, ja sa strijelac, mm ovan, ne znas tko je tvrdoglaviji od nas dvoje, kombinacija smo za poluditi kad smo si dobri smo divni, a kad se posvadamo samo je pitanje tko ce koga prvi ubiti...a cura ce biti blizanka...njih nikako ne volim, ali to ne mogu birati.

Tynchy, mislim da ssam negdje procitala da je to kraj bivšeg centra Mandi, moram pogledati na google točno, tamo ionako nisam bila 100god, ne znam jel im tamo skladiste ili kaj, ali mislim da cu ici sutra ujutro tamo vidjeti kaj ima..

• kokolo5
    22. Siječanj 2016. 15:51

Lunale imat ćeš dvi curice s najlipšim imenima prekrasno! Ma navikla bi se i ja na dlake, sigurno, jer znam da bih tu beštijicu zavolila i više nego neke ljude, pa mi ništa ne bi bilo teško.
    Inaj koja je to rospija, baš zločesto od nje
    Što se farbanja i lakiranja tiče...bogati, da je to tako, u osamdesetima se nitko ne bi rodio, s onim trajnima, neonskim lakovima i ko zna čime još. Mislim da je to sve ok, ako se ne pretjeruje.
    Babygirl-škarnicl na glavi... buahahahahhahahah!

inaj
    22. Siječanj 2016. 16:19

Možda i jesmo svi malo čaknuti koji smo se rodili u 80-tima:-) hehehh

Najbolje mi je kad netko na fejsu stavi koja je veza izmedu olovke i stare kazete a mlađe generacije nema pojma....hahhaha

inaj
    22. Siječanj 2016. 16:22

Imam molbu, jel bi mogao netko od vas donijeti sutra jednu platnenu pelenu, mislim ja gledam slike ali bi voljela i vidjeti uživo kak to izgleda..

miska
    22. Siječanj 2016. 16:24

Meni su osobno to gluposti da se ne farba, lakira nokte itd! Truju nas hranom, ljekovima, voda je puna klora i drugih pizdarija, zrace od svih strana cijeli zivot i sad ce mi kao smetat sto cu se pofarbat 3 puta u 9 mjeseci!?! Danas su farbe i bez amonijaka i parabena i ne mislim da mogu stetit, farbala sam se prije bozica, sad cu ic stavit preljev sljedeci put i ne mislim bit neuredna! Naravno da necu radit neke minivale s jakim kemikalijama ili blajhat se! Radila sam u wellnessu 2 god pa znam da se ne smije ici u solarij ( nije da ni inace idem) saune ili neke tretmane tijela, kao ni upotrebljavat vecinu etericnih ulja, ali pedikure manikure i uredne kose se ne mislim odrec!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.