Sanjarka88 carski zato što imam urođenu srcanu manu(koja se u mom slučaju za sad u trudnoći popravlja) i još svašta nešto pa da se izbjegne napor pri porodu i moguće dodatne komplikacije vezane za mene i bebu proizašle iz tog napora . Tješim se da me barem pri porodu neče boljet, a kasnije cemo nekak...
Iva1989Lea prije sam mogla prespavat 20h u komadu, a sad ne spavam već valjda dva mjeseca, sve skupa ako spavam tri sata na dan ja sretna... frustrira me to jer sam konstantno umorna, ali navikla se nekako na taj tempo... samo se nadam da neće bebac bit ko ja sad u trudnoći po pitanju spavanja....
Inaj iz tvojih usta u božje uši...hehe
Ninocka suosjećam u potpunosti...
Cure daj mi recite sta mislite o farbanju kose i lakiranju noktica u trudnoći?ja nedavno idem nalakirat nokte a jedna kolegica na mene jesam li luda,da trujem dijete...a ona naravno nit je trudna nit ima djecu al eto sve zna....hhh
ja se nisam farvala od kad sam saznala da sam trudna...samo zato sto nisam imala snage 3 sata sjedit na pramenovima, inače kažu da se preporučuju pravenovi jer neidu do korjena kose...
a za lakiranje sam slučajno našla da radje ne u prvom tromjesječju, ja ostala iznenađena
Zumbul....ribice moja neka smo takve :)
Inaj....ja spavam ko top, nadam se da neće biti naopako sa bebom hahha...
Dunya...kako idu troškovi slanja kod Molly...našla sam ju na fb i frendovi smo...i ja bi pomalo uzimala PP ali pojma nemam još što i kako...tetri imam 20 kom za početak, nešto preko EBaya naručila ali 1 kom da vidim kakve su (jako jeftine bile pa me baš zanima)...
Iva…ja idem na trajni lak, pa ne mislim da je to nešto uuuuuuuu, kao ni farbanje...ne pretjerano, ali...svašta nešto se za trudnice ne preporučuje, pa svejedno radimo to...tako da...
Ninocka...dobrodošla i školski prošla T
Lea daj pljusni ju umjesto mene molim te 😂😂😂😂 najbolje da ne dises posto je zrak zagadjeniji od svega ostalog moguceg sto ti padne na pamet. Najbolje da trudnice budu sa izrastom od 25 cm i totalno negirly. Naravno neces se tetovirat i ici u solarij ali mislim da je ovo previse. Cek samo kad rodis, pa kad dojis najbolje da nosis skarnicl na glavi da u mlijeko ne ode krivi udah. Ah Boze. 😠😠😠
Nije da se bojimo s cistim amonijakom 😱😱😱😱😱
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ja sam izbjegavala prva tri mjeseca lakirati nokte i farbat se, ali evo baš danas jedva dočekala dovesti ovu slamu u red... Samo sam pazila da je pitura bez amonijaka... Gledala sam nešto bila po netu i toliko negativnih stvari o prehrani, farbanju, raznim pizdarijama tako da sam odustala od ikakvog daljnjeg oslanjanja na net :) Jedem šta hoću, farbat ću se koliko hoću ><
Nokte ne lakiram, nisam smjela na poslu imat, pa mi ostala ta navika. A za farbanje nedavno pitala frizerku pa mi rekla da je bolje pramenove jer neidu do korijena. Tako da se ja ne farbam. Planiram na pramenove, ali nisam još otišla...
Ja sa!m se farbala malo prije nego sam ostala trudna pa taman ponovo kad je prošlo tih 3 mj...al za lak me šokirala da jesam li normalna ja ono jaooo...i to nalakiram ponekad svako 3 tjedna haha...
Sortiraj odgovore
Najstariji