Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    25. Siječanj 2016. 09:07

Ja sam sinoc imala bolnu BH kontrakciju i nocas u 1 me ista takva probudila,znaci bol i u ledima i stomaku i pri tom je mali divljao u stomaku 😕 citam da bolne ne smiju biti ali do sad samo dvije takve pa... jos sam to povezala sa onim sto sam prije par dana dozivjela,sto nikako ne izgleda kao iscjedak vec dio sluznog cepa i sad razmisljam dali se ja to otvaram.Prvi put mi je ispao sluzni cep 7 dana prije poroda.
    Imam uputnicu za hitnu jos od prije,dr mi dala bez datuma za nedaj Boze pa bude li danas opet takvih BH ja odo na hitnu jer ja se drzim onoga da svi trebamo vjerovat svom instiktu bez obzira koliko se nesto cinilo bezazlenim!

Aurelija evo da te izvjestim o ledima,stupila sam preko jedne medicinske u kontakt s tim neurologom i kaze da nije za to da tako mlada zena ide na carski jer je to ipak operacija,to bi volio izbjeci ali da me ipak zeli pregledati pred kraj 7 ili u 8 mjesecu trudnoce pa ce odluciti sta cemo(pretpostavljam zbog toga jer je tad vec veliko opterecenje kicme zbog stomaka a i kg) znaci tek tad sam na pregledu ali vec se nadzire da cu imat prirodan i jaaako bolan porod opet

Tynchy
    25. Siječanj 2016. 09:17

Jutro cure! :)

Starim; ja te potpuno podrzavam, odi na hitnu makar da umiris instinkt! 
    Ne znam kako izgleda sluzni cep, ali kad sam ja imala onu frku, rekle ste mi da pogledam kako taj cep izgleda na slikama. I taj iscjedak  je izgledao slicno, ali ipak nije bio cep.

Sanjarka, strukic je postojan!  :)

Inaj, provjerit cu za komorac! Dobro da si mi rekla! Tnx

MalaKoza
    25. Siječanj 2016. 09:22

Ja skuzim stucanje jer su slični udarcima ali ne na jednom malom području neko kad stavim ruku, cijela mi se nadize.  I bude ritmično u približno jednakim razmacima. Tipa svakih 5 - 10 sekundi. Ovisi kad. I mojoj to traje po 10, 15 minuta  bez prestanka

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Dunyasha
    25. Siječanj 2016. 09:23

Jutro curke!
    Ne znam sta mi bi pa spavala do 9... Neka, samo laganini, bas me briga. 😁
    Malakoza, hvala za info o nosiljci, ja sam malo gledala po netu i u grupi nabywearing, pa cu se odluciti do trenutka do kad nam bude trebala. Ali svakako bih uzela neku koju mozemo sto duze koristiti, te nosiljke su sve poprilicno skupe da bi ih mijenjala svaku godinu..
    Sto se tice kolostruma, moze krenuti tako rano, bitno je samo da nista ne tiskas van. Jastucic za dojenje u grudnjak i to je to. Normalno je da procuri, samo se ne dogada svakoj zeni.
    Sanjarka, busica je suuuper!!! 💜💞💞💞💞 Raste maleni, samo neka raste!!
    Starim, ako ti nije svejedno, odi sti ranije doktoru. Zasto na hitnu? Zar te preko tjedna ne bi primio tvoj dr koji ti vodi trudnocu? Odi se pogledaj, da se smiris. 
    Maja, super da je tata osjetio mladucne! Znaci reagiralo dijete na zvukove iz kina!! Od sad onda gledam samo romanticne komedije 😂😂😂
    Mm bas nema srece. Mala se rita, na trbuhu se osjeti i onda on stavi ruku i ona se smiri!! Pomalo je vec frustriran!! Iako, to moze znaciti da ju njen tata smiruje, sto mi se jako svida!! Jucer je, vec pomalo razocara, rekao u trbuh, pa daj me lupaj, zelim da me lupis!! A ja riknula od smijeha. Pitala sam ga jel hoce da ga ja brcnem. 😉😉
    Pa nece.. A je on isto neki....😂😂😂😂

MalaKoza
    25. Siječanj 2016. 09:26

Starim,  ako se ponovi i danas, pravac hitna.  
    Ja sam zbog toga na mirovanju. Imam ih nekad i preko 20 dnevno ali moje nisu bolne. Samo budu jace ili slabije neugodne. Ali mi je ginekologica rekla ako primjetim da mi je ikoja bolna,  odmah na pregled da se ne bi počela otvarati. 
    Ako nema niti jedne kontrakcije u danu pa dođe 1 bolna još je ok. Ali čim se pojavi druga, opet hitno na pregled.
    Ne pametujem.  Samo govorim sta je meni rečeno.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    25. Siječanj 2016. 09:35

Dunya o pravi spavanac si ti udrila! neka neka, uživaj na maksimum dok možeš
    a je baš je neki taj tvoj muž ahahhahahah, a curka ga opako zeza, neka neka ne sumnjam ja da će to bit prava tatina maza na kraju

a moja buša da da raste, meni to izgleda poprilično veliško za ovu dob bar u usporedbi sa 1. trudnoćom heh

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    25. Siječanj 2016. 09:43

Duny mogu ja otic kod nje ali i tako ce me proslijedit na rodiliste iza toga,moja trudnoca se vodi kao visokorizicna od pocetka a znas da takve svi vole skinut s svojih leda.
    Prosli put mi je dala uputnicu za rodiliste da mi oni prate trudnocu (nije mi htjela dat uputnicu za neurologa vec da me upute sa rodilista) ja sam je izignorirala i opet se upisala kod nje slijedeci mjesec na pregled,mislim da se nece ni sjetiti 😂  i MM me podrzava i kaze ako bude sta sra** sad da idem kod privatnika do kraja T 
    Oni u rodilistu su kad dodes hitno bezobrazni a da mi prate trudnocu poludila bi,prvu trudnocu sam visila kod njih svaki drugi dan zadnjih tri tjedna i bilo je sve samo ne ugodno!
    Ma ne opterecujjem se vise dr u prvoj trudnoci sam sve trpila i sutila a sad me vise nece nitko zaje*** ako su doktori nisu bogovi 

Moj izvodi vratolomije i osjeti se jako dobro.Jos nije stucao ali ima vec dosta jak udarac
    Jeste vidjeli u 24 sata video sta beba radi nekoj zeni u Francuskoj u stomaku? Ono nije za gledat,kao da ce svakog momenta probit kozu i iskociti
    Svojim ocima sam gledala kako stomak u 9 mjesecu trudnoce odjednom se kompletan pomjeri na lijevu stranu pa izravna pa opet cijeli na desnu i bilo mi je strasno to gledat ali ovo je jos gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.