Jutrooo cure!
Sanjarka, o da, cura bi bila pravo čudo -toliko čudo da bi me možda i muž malo čudno gledao
btw, prijavljujem pregled sutra
jedva čekam!!!
Starim, ja vjerujem da je sve ok, ali bih isto na tvom mjestu otišla do dr, čisto da se smiriš!
Dunya tako je i moj mali, kad bi tata stavio ruku, naglo bi se umirio...ko za dišpet
i Sanjarka, baš si šik! super izgledaš, linija odlična, samo trbuščić okrugli
Jutro curke joooj..razmisljam o onoj Majadilinoj recenici, da je spajala nickove sa facama, i krepajem od smija pri pomisli na moj nick
nebi me onda skuzila nikad
nisam sladunjava ko nick, ni najmanje
i bas mi je krivo sta nisam u zgu, da se upoznamo, al zato splitske curke..dajte da se dogovorimo
jeste sve za Žbirca?? mozda bi mogle ovaj vikend ?
Drage sve!
često vas čitam i pratim i vrijeme je da se i ja pridružim u "Bebama 2016" :-)
Trudni smo 7 tjedana, a termin nam je 16.09 :-)
Nadam se da će druženje sa vama ubrzati i olakšati te dane.
Trenutno se borimo sa svakodnevnom i cjelodnevnom mučninom :-( ali, glavno da je bebica živa i zdrava, za drugo ćemo lako :D ukoliko imate neki trik kojima ste si olakšali ove mučnine- molim savjet.
HVALA!
Tynchy, velika pohvala za tatu, zna on što tebi treba :) Ajde javi kaj si saznala kod podobnika i kak ti se cini sve to. JA taman jučer naletila na neku pricu sa losim iskustvom ali ti je ne zelim poslati da te ne strasim :) Ionako vjerujem da ces na kraju ici na normalan porod, nije to valjda taaaako strasno ;)
E da, čaj od đumbira je pomogao, ne odmah ali kroz jedno dva sata je. Ja sam samo zakuhala vodu, stavila žlicicu nasjeckanog dimbira u salicu, prelila vodom, ostavila 10min i to je to.
Malakoza, meni još nista nije pocelo curiti, wow!
Sanjarka, buša ti izgleda super1 Lijepo napredujete. Kako ti podnosiš posao? JA sam sve luđa i luđa, neda mi se, sve mi ide na živce...ali tjesim se da još samo dva mjeseca :)
Maja, tvoj dragi je napokon osjetio pokrete bebe :) Jei! Moj još nije, vise ga ni ne zovem da dodes probati jer je do sada svaki pokusaj bio neuspjesan, od stavi ruku, mala se umiri...ali ga zato redovito obavijestavam o tulumu u svom trbuhu, a jučer navecer je stvarno bio tulum.
Sortiraj odgovore
Najstariji