Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    22. Siječanj 2016. 16:30

kokolo 10 dnevnih sam platila 120 kn, 1 dobila gratis  ne micu se, jako suuu dobre,mekane,ma preporod  slikam ih, pa stavim

zabica25
    22. Siječanj 2016. 16:30

Ja se ne farbam, čistokrvna sam brineta :) Ali nokte redovito uređujem.
    Kak miska kaže, truju nas na sve moguće načine, sad to....mah, svašta ljudi pričaju.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    22. Siječanj 2016. 17:07

Hvala cure,dijelim vaša mišljenja..normalno da se ne planiran farbat svako 10 dana pa ne radim to ni inače...al čisto još 2-3 puta dok ne rodim hehea volim ponekad otic srediti noktice posebno ljeti...ma uglavnom uvijek pametuju oni koji nemaju pojma o trudnoći...mislim bez uvrede...nikog ne BiH tipa uvrijediti..znam ljude koji se trude već god al njima nije ni palo na pamet nešto takvo rec...

inaj
    22. Siječanj 2016. 17:38

Neznam zkj bi se tko uvrijedio, ja sam rekla sto sam procitala.... Da se drzim toga sto je stetno u zivotu onda se nebi nikad farbala....niti ista drugo od navedenog radila
    Isto tako sam naletjela na hrpu toga sto je stetno jesti u trudnoci i piti i raditi i tako dalje i ne drzim se uopce toga jer po tome bi bila zatvorena u kucu pod staklenim zvonom....

Uostalom kad se saberem malo planiram krenuti kozmeticarki na tretmane jer cisto sumnjam da bum s trbuhom si mogla nokte na nogama srediti ili se depilirati sama

Mama3put
    22. Siječanj 2016. 17:54

Tko odluci ne bojati kosu u trudnoci taj onda definitivno ne smije cistiti kupaonicu,pecnicu… niti koristiti deterdent za pranje suda 😉 ako me kuzite

Bojala sam se u prvoj T,sjedila sa nogom preko noge,bojala nokte... sad isto sve,bojam kosu svaki mjesec naravno jer imam sijedih i ne mislim izgledat kao strasilo jer sam trudna

Ne znam dali znate da s obojanim noktima ne smijete ici radat a pogotovo ne s geliranim ili sa tipsama

Betty zanima me gdje si maramu kupila?

Ja sam sad bila u shopingu i jedva si nasla jednu majicu za kupiti a trudnicke vise necu ni gledati jer ono je ajme majko 😕

inaj
    22. Siječanj 2016. 18:16

Jel tko prati seriju moderna obitelj? Sad su nastavci kad je Sofia trudna u seriji, hahhaha preluda je

bettyboop_st
    22. Siječanj 2016. 18:43

Starim http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame/marame.html 

Cro ne znam, ocu li se odlucit za menstrualne, za sada mi je ovo sasvim dovoljno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.