kokolo 10 dnevnih sam platila 120 kn, 1 dobila gratis ne micu se, jako suuu dobre,mekane,ma preporod
slikam ih, pa stavim
Ja se ne farbam, čistokrvna sam brineta :) Ali nokte redovito uređujem.
Kak miska kaže, truju nas na sve moguće načine, sad to....mah, svašta ljudi pričaju.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala cure,dijelim vaša mišljenja..normalno da se ne planiran farbat svako 10 dana pa ne radim to ni inače...al čisto još 2-3 puta dok ne rodim hehea volim ponekad otic srediti noktice posebno ljeti...ma uglavnom uvijek pametuju oni koji nemaju pojma o trudnoći...mislim bez uvrede...nikog ne BiH tipa uvrijediti..znam ljude koji se trude već god al njima nije ni palo na pamet nešto takvo rec...
Neznam zkj bi se tko uvrijedio, ja sam rekla sto sam procitala.... Da se drzim toga sto je stetno u zivotu onda se nebi nikad farbala....niti ista drugo od navedenog radila
Isto tako sam naletjela na hrpu toga sto je stetno jesti u trudnoci i piti i raditi i tako dalje i ne drzim se uopce toga jer po tome bi bila zatvorena u kucu pod staklenim zvonom....
Uostalom kad se saberem malo planiram krenuti kozmeticarki na tretmane jer cisto sumnjam da bum s trbuhom si mogla nokte na nogama srediti ili se depilirati sama
Tko odluci ne bojati kosu u trudnoci taj onda definitivno ne smije cistiti kupaonicu,pecnicu… niti koristiti deterdent za pranje suda 😉 ako me kuzite
Bojala sam se u prvoj T,sjedila sa nogom preko noge,bojala nokte... sad isto sve,bojam kosu svaki mjesec naravno jer imam sijedih i ne mislim izgledat kao strasilo jer sam trudna
Ne znam dali znate da s obojanim noktima ne smijete ici radat a pogotovo ne s geliranim ili sa tipsama
Betty zanima me gdje si maramu kupila?
Ja sam sad bila u shopingu i jedva si nasla jednu majicu za kupiti a trudnicke vise necu ni gledati jer ono je ajme majko 😕
Jel tko prati seriju moderna obitelj? Sad su nastavci kad je Sofia trudna u seriji, hahhaha preluda je
Starim http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame/marame.html
Cro ne znam, ocu li se odlucit za menstrualne, za sada mi je ovo sasvim dovoljno
Sortiraj odgovore
Najstariji