Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    24. Siječanj 2016. 15:20

Baby, nisam ni ja tebe tak zamisljala :) , cak kad smo te vidjele, rekla sam: nije ova nasa; ona je previse trudna 😊😊😊 Crvenim se sad :)

I ja sam Maju tocno tak zamisljala! Ajme, fantasticno izgleda; da se ne zagledas dobro ne mozes vidjeti da je skoro 6mj trudna!

Ostale, ma sve ste mi divne! Iduci put klopica :)

Dunyasha
    24. Siječanj 2016. 16:30

Bok zenskice!!
    Meni je jucer bilo super na kavi!! Pravi babinjak!! 👌👌👌
    Sto se tice izgleda, nisam vas zapravo prije zamisljala, pa ste mi sve bas tako kako treba! 
    Smijesne smo bile, a ako se nastavimo vidati i to u Bobanu, mogle bi uci u legendu!! 
    A vidjet cemo se svakako!! Kad god budete za druskanje, moze!!
    Bilo bi super da se sve mozemo negdje naci, pa da bude bas pravi forumaski meeting!
    Jedino sto sad ne znam dal da vas zovem nadimcima ili pravim imenima?
    Ty, 

Dunyasha
    24. Siječanj 2016. 16:32

Poslala prije nego dovrsila..
    Ty, zasto Berta? 😁😁
    I Tockica, imas totalno dobro ime, jako mi se svida!!

Uzivajte curke, tipkamo sutra o svemu i svacemu!! Odoh odmoriti, mala dns udara samo tako!
    Pusa svima!!

Tynchy
    24. Siječanj 2016. 16:43

Hahahhaha, iskreno, ne znam ni ja zasto Berta :) ...

Ma Tynchy ljepse ide uz ovo sunce! :)

Naravno da cemo ponoviti meeting, i to uskoro, bas lijepo iskoristeno subotnje popodne :) ..

Ja se tovim bademima, imam osjecaj da mi je trbuh danas jos veci. Ili se napuhao!
    Jucer sam bila sokirana kad je konobar odmah pokazao na trudnicki stol, cim sam usla :) .. Nisam mogla vjerovati da je unatoc onoj tuniki skuzio :) ...

Mama3put
    24. Siječanj 2016. 19:56

Sad ce vam dopisivanje bit jos ugodnije kada se znate a mozda se i izrodi kakvo prijateljstvo za citav zivot ☺

Ja jaknu jos mogu zakopcati ali zato kad sjednem steze😯 jucer sam vidjela u gradu trudnicu zakopcane jakne do trbuha a trbuh gol-nije je bas fino vidjeti

Gledate li Radnu akciju? Mene svaki put jako pogodi, nekad ne mozes vjerovati da neki ljudi tako zive a tko zna kraj koliko domova mi svakodnevno prolazimo iza cijih zidova je takva ili slicna situacija!

Cro262
    24. Siječanj 2016. 20:52

Tynchy, jel stigao dragi? Ja sam danas pretjerala sa klopom i sad sam si prvi put napravila čaj od dumbira pa sutra javim jel pomogao kod žgaravice. 

Ja nosim stari kaput jer je širi od novog i jedva ga zakopcam...tješim se da jos malo pa ću moći hodati raskopčane jakne 

Starim, nemam pojma o kojoj emisiji pričaš, sorry, ja ti slabo gledam TV.  

Cure koje planirate kupiti kindac i madrac i ikei? Koji madrac ćete uzeti, opruge, spužva, kaj? Ja danas malo gledala i naisla na puno različitih mišljenja po forumima i a cijene su od 200 do xxx kN...

Majadila
    24. Siječanj 2016. 21:10

Večer cure 
    Moram priznati da ni ja nisam nikoga posebno zamisljala, samo sam spojila nickove s facama tako da ste mi sve kakve trebate biti  Al fora mi je ovo, ko da sam dosla obucena u Ksenu ratnicu pa nisam iznenadila, hehehe.  
    Bas mi je bilo zabavno, Boban bi trebao postati redovno mjesto okupljanja!

Jucer sam jos nakon cuge isla u kino, a ovaj film cu pamtiti jer je muzjak napokon osjetio malca kako lupka. Drzao je cijelo vrijeme ruke na mom trbuhu (uvijek uzimamo ljubavna sjedala da se ja mogu zavalit na njega ko covjek  ), tako da je bilo prilike svih dva sata da osjeti. Malac je bogme ojacao pa ovaj puta nije bilo greske, i javljao se svako malo, bas nas je zabavljao. A film ono, da ne moze biti veca maljkaza, a mi se potiho hihocemo i uzivamo. 

Tynchy
    24. Siječanj 2016. 22:26

Cro, je, dosao nam je tata, opskrbio nas slatkisima tako da mozete i do mene navratiti, bar slatkog imam za sve dovoljno.. Cak i Cedevite za Baby ☺️

E da, ako na pomogne đumbir, probaj komorac (tako nesto), meni je pomogao..

Majadila, jeeej za uspjesno lupkanje! Al ja sam i dalje fascinirana tvojom linijom :) .. 

Starim, znam za tu emisiju, svaka me dirne.. Jesu ju opet poceli emitirati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.