Bokić! :)
Ja sam za danas ponovila što sam trebala, sad sloboda! Tj. idem pripremat materijale za curku za navečer (instrukcije). Tak sam sretna kaj mogu koju kunu doprinijeti...
Baš pjevam svojoj mrvici...saznala sam da me čuje :)
Jako mi je mučno u trbuhu, križa ubijaju (imam blagu skoliozu), a povraća mi se stalno, a ne mogu.
Jučer me muž masiral jer nisam mogla zaspati....
Nemojte brinuti o porodu, kako bude, bit će! Sve je u Božjim rukama. Ja sam potpuno smirena, čula sam da boli, ali ću sve pretrpjeti da vidim svoje sunčeko
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Majadila, mislim da neces ako nemas to nesto u sebi. Mene je pocelo vec sad nervirati kako su svi oko mene u vecoj euforiji oko bebe nego ja i muz. Svi se neki drek kao raznjeze, kolegice na hodniku koje jesu mame svako malo vicu daj da vidim trbuh, pa mi svako malo netko uleti i stavi ruku na trbuh...ne razumijem tu zelju i potrebu, onak...tu je, raste i točka, moje je! S mužem volim podjeliti tu radost, ali iskreno s ljudima kojima sam na bok bok nimalo...
https://www.vecernji.hr/hrvatska/ukida-se-cijepljenje-beba-protiv-tuberkuloze-i-nabavlja-jos-doza-cjepiva-protiv-hpv-a-1047869
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok drage trudnice, evo da vam se pridruzim, moj mali mish bi trebao doci 07.09. :) prije tri dana na uz se vidjelo da je na pravom mjestu i vec se i srceko cuje, zvuci ko vlak :) jedino sto me zabrinjava, nakon tog pregleda, vec treci dan imam lagano krvarenje, onako kao sukrvica. Pitala sam doktora i kaze da je moguce zbog pregleda i da ne brinem nista. Je li koja od vas imala slicnih problema? Ja se recimo sad ne usudim iz kreveta, strah me da se nesto ne desi..
Sortiraj odgovore
Najstariji