Pretpostavljam da se iste teme vrte u krug, svake godine, tak da komotno možeš samo stare prelistat a uostalom, sve već znaš što te čeka, tak da mislim da se nećeš opametit previše ako kupiš koji
Pretpostavljam da se iste teme vrte u krug, svake godine, tak da komotno možeš samo stare prelistata uostalom, sve već znaš što te čeka, tak da mislim da se nećeš opametit previše ako kupiš koji
oooo skupljala sam ih dugo, al na kraju sam morala sve bacit, nisam više imala mjesta za njih.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija i Bruna zato je ruzno biti prva mama u drustvu odjednom imas totalno drugaciji stil zivota od svih i rijetko te tko razumije

Bruna, već vidim koga ću imat za hotline u 2 ujutro Pa super je da, zato jer ću joj to sve poslije vratit i neće mi se pomicat po kući i smetat hehe. A i uštediš puno naravno
Bruna, već vidim koga ću imat za hotline u 2 ujutroPa super je da, zato jer ću joj to sve poslije vratit i neće mi se pomicat po kući i smetat hehe. A i uštediš puno naravno
A to je sve istina... A sa drugim si vec profi ;) hehe ;)
Sanjarka, pohvalno je biti prva mama u drustvu, znaci da si jedina imala hrabrosti odvaziti se na taj pothvat..:) po tome ispada da ja imam najmanje hrabrosti,u mojoj generaciji imaju klince koji su vec 2,3razred OŠ... Zato je dobro imat stariju rodbinu s klincima :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Starim, kuzim te da, ni ja (još uvijek) ponekad ne shvaćam svoje frendice koje imaju djecu Ili se sve uvijek vrti oko njih, pa ti to malo ide na živce kad nemaš svoju djecu. Uvijek sam govorila sama sebi da neću maltretirat ljude koji nemaju djecu sa pričama o pelenama i kakicama, nadam se da bude tako
Bruna, mučnine u 16 tj??
Starim, kuzim te da, ni ja (još uvijek) ponekad ne shvaćam svoje frendice koje imaju djecuIli se sve uvijek vrti oko njih, pa ti to malo ide na živce kad nemaš svoju djecu. Uvijek sam govorila sama sebi da neću maltretirat ljude koji nemaju djecu sa pričama o pelenama i kakicama, nadam se da bude tako
Bruna, mučnine u 16 tj??
Da,mucnine... Doduse bude jednom tjedno, al sad je tako da grlim wc,najcesce... Osim ako otkrijem sto mi pase taj cas,ko npr led i naranca... Izgleda da mi svinjetina smeta, obicno ako nju jedem onda mi bude lose... :/ al prezivjet cu :D

Starim, kuzim te da, ni ja (još uvijek) ponekad ne shvaćam svoje frendice koje imaju djecuIli se sve uvijek vrti oko njih, pa ti to malo ide na živce kad nemaš svoju djecu. Uvijek sam govorila sama sebi da neću maltretirat ljude koji nemaju djecu sa pričama o pelenama i kakicama, nadam se da bude tako
Bruna, mučnine u 16 tj??
E bas sam na to i mislila jadna zena bi s nekim podijelila to o kakici a to nervira drugu stranu jer bi ona sad bas pricala o tome kako je izasao novi iphone i da bi ga zeljela kupit a ova misli kako ce od slijdeceg porodiljnog nadopunit bebi odjecu i da joj mora kupit nove cipele i onda ova drugamisli kako je ona postala dosadna od kako ima dijete i sva se pobabala
sve sam to ja prosla

Ovo je i mene (bilo) strah. Kad sam saznala da sam trudna, fakat sam tjednima bila u nekoj poluparanoji da ce me dijete skroz preuzeti i da cu se pretvoriti u svoju frendicu koja mi je detaljno referirala svakom prilikom kad je beba kakala, kako je to izledalo, sto je jela, sto nije pojela, kada se tocno u minutu probudila i zaspala... Sve teme bi zavrsile na tome i ni o cemu se nije pricalo nego o bebi.
Al sam s vremenom skuzila da nisu sve mame takve, i da valjda moras imati to u sebi da te bas tako preuzme.
Nadam se da svoje frendice koje nemaju djecu necu maltretirati detaljima.

Poznato mi sve....
Ja sam imala 18godina kad sam rodila , moš mislit kako sam se više slagala sa svojim društvom eh
Poznato mi sve….
Ja sam imala 18godina kad sam rodila , moš mislit kako sam se više slagala sa svojim društvom eh
Meni nikad nije smetalo, frendica mi rodila sa 20kad smo svi mi najvise ludovali i putovali itd... Al ja sam s njom o svemu pricala, oduvjek sam sa bebacima okruzena bila pa ko da o svom pricam... Mislim si kak da joj stavljam jos soli na ranu jer ona ne moze putovat bez brige i pameti i opijat se, ipak je odgovorna za to bice malo... Pa ono, pregrizes i popricas da se ona olaksa :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji