Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    21. Siječanj 2016. 09:32

Pretpostavljam da se iste teme vrte u krug, svake godine, tak da komotno možeš samo stare prelistat  a uostalom, sve već znaš što te čeka, tak da mislim da se nećeš opametit previše ako kupiš koji

Mama3put
    21. Siječanj 2016. 09:34

Aurelija i Bruna zato je ruzno biti prva mama u drustvu  odjednom imas totalno drugaciji stil zivota od svih i rijetko te tko razumije

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 09:34

Bruna, već vidim koga ću imat za hotline u 2 ujutro  Pa super je da, zato jer ću joj to sve poslije vratit i neće mi se pomicat po kući i smetat hehe. A i uštediš puno naravno

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 09:38

Starim, kuzim te da, ni ja (još uvijek) ponekad ne shvaćam svoje frendice koje imaju djecu  Ili se sve uvijek vrti oko njih, pa ti to malo ide na živce kad nemaš svoju djecu. Uvijek sam govorila sama sebi da neću maltretirat ljude koji nemaju djecu sa pričama o pelenama i kakicama, nadam se da bude tako 
    Bruna, mučnine u 16 tj?? 

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 09:49

Poznato mi sve....
    Ja sam imala 18godina kad sam rodila , moš mislit kako sam se više slagala sa svojim društvom eh

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.