Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    20. Siječanj 2016. 15:51

E da, ful me zanima zasto samomasaza medjice par tjedana prije poroda nije moguce? Dunya?

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 15:53

Majadila

E da, ful me zanima zasto samomasaza medjice par tjedana prije poroda nije moguce? Dunya?

Ma jeeee moguca evo ja cu ti rec ako ti ne budes se mogla sageti pa tu je muz da masira :D no sikiriki

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 16:05

Majadila

Pokazat cu ti u subotu kako bi se trebala raditi (ono sto su nam pokazale na radionici), pa sama zakljuci dal ces moci s trbuhom. 😉
    Frendica javlja da nije dobila epiduralnu, nisu ju mogli ubosti. Eto, i to se zna dogoditi

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 15:54

Dunya daj sliku, bas me zanima!

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 16:01

To je ta torba

I evo sto je u njoj

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 16:09

Starim

To je ta torba

I evo sto je u njoj

Mislim da se za 220 kn ne isplati. 
    Ne znam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI