Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    20. Siječanj 2016. 15:08

Kokolo, do sad sam te shvaćala ozbiljno :) hehehehehe... sad već počinješ biti upitna  :) .

Ako boli kao depilacija idem rodit za sve vas :)

Miska, kad sam kupovala kolica ja prodavačici pričam na HR, sve me kuži, ali mi odgovara na slovenskom. Prodaja-kupnja mi ide, ali oko poroda mislim da bi teško :)

sarlina
    20. Siječanj 2016. 15:11

Stomačići su vam suuuuper 

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 15:38

Auuuuu nema me par sati a ono kokosinjac :D

Kokolo i ostale ja sam isla u uvjerenju da ne trebaju spavacice i nisu mi imali dat za presvuc a nisam mogla bit u krvavoj pa sam rekla muzu da mi donese od svoje mame hahahaha jao u cemu sam bila :D sad ne riskiram! A rodila sam u onom njihovom zelenom necemu

Samnom je u sobi zena bila u pidami i oblacila njihovu krvavu spavacicu za vizitu ali bojim se ponovnog rezanja i onda kako da budem u pidami 

Mene nisu stigli klistirati

Aurelija nisam jos bila kad budem obavijestim te

Sad sam isla u leo kids i DEFINITIVNO odlucila kupiti Neo 3u1,narucit cemo ih pocetkom slijedeceg mjeseca i cekaju se oko mjesec dana! 
    Navratila i u Bubamaru i napravila klub karticu 

U Dm isla vidjet neku torbu za rodiliste jer sam dobila njihov kupon s popustom i sad se mislim dali da je kupim,kosta s popustom 220 kn i unutra je krema za bradavice,gel za intimno pranje,vlazne maramice,krema za bebinu guzu,labela neka i zaboravila sam sta jos ali je onako solidne velicine a svejedno nedaju veliku unijeti u rodiliste,nemam pojma 

Trbuscici su vam 

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 15:42

Miska i Bruna, preeeslatke busice!! Rastete!! 💞💞💞💞
    Starim, ipak neo kolica? Koliko love? Sad ih idem googlat.

Frendica ceka epiduralnu i poslala da procitam obrazac koji moras potpisati prije. Sve pise o epiduralnoj.. 
    Hocete slike da vidite?

Majadila
    20. Siječanj 2016. 15:43

Cure 
    Baš smo društvance 

Već vidim konobara u Bobanu, kad nas dođe obić i uhvati komad aktualne teme razgovora... Jadan čovjek. 

Ja danas laganini u Lidl, našla one bodiće najmanje veličine i uzela rozu i plavu verziju (kad još uvijek ne znam za koga kupujem ) . Sada službeno na Knežiji nema više niti jedan bejbi artikl od ponude iz ponedjeljka. 

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 15:46

Aurelija ni ja jos nemam skoro nista za uslikat, ako te tjesi...dok sam u prvoj t vec imala trbusinu. Ali zato sam sad puno ranije pocela osjecat bebicu 
    Tynchy ozbiljna sam  rodit se usudim opet, ali brazilsku ne zelim ni probat...brrrr!
    Bruna super trbuscic! 

Majadila
    20. Siječanj 2016. 15:49

Trbuščići su krasni. 

Spavaćica će pričekati jer ne znam koju veličinu uzeti, tj. u koje gabarite ovaj trbuh misli rasti. To ću tamo pred kraj. Ali definitivno neka bez rukava, u rodilištima je temperatura milijon stupnjeva. 

Ove vizite su mi užasne. Uopće to ne mogu zamisliti.  

A ove "prevare" da spiče drip... Za to sam već čula. Ja cu morati muzjaka ozbiljno upoznati sa svime time da mi on bude glasnogovornik a ne da se ja s njima tamo natezem i zaustavljam si trudove time. 

Čitam jednu super knjigu o prirodnom porodu u bolnicama, super je objasnjeno zasto su na dripu trudovi toliko bolniji od prirodnih. Ma cim se ti mjesas u prirodu, neurokemiju i hormone, ne moze to biti bez posljedica....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.