Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    20. Siječanj 2016. 14:18

Tynchy, ma ne bojim se ja toliko poroda, koliko bezobraznih i nestrpljivih doktora i babica  A oko mene sve jedna hrabrija od druge vidim 
    Kak je ušlo, tak bude i izašlo hehe

Bruna257
    20. Siječanj 2016. 14:38

Cure kako ste me sada nasmije... Prdenje,jetrica, svasta nesto.... :) :) citam,smijem se i ne vjerujem :D  
    Ja sam isto od ovih ko sto je Aurelija, ne bojim se boli i poroda, svjesna sam da boli,boze dragi, ali bojim se na kakve cu doktore i babice naletiti... Vise me to prestravljuje, da znam da cu imat dobru i pouzdanu ekipu, ni tog straha nebi bilo... Al eto,kazem kako sve tako cu i ja :D
    Eee kad bi izlazilo kako je uslo, nebi sada ni raspravljale o tome ko se boji i ko ne :D ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

miska
    20. Siječanj 2016. 14:43

Evo nas od prije 3 dana, i ne nisam hodala okolo s etiketom, isprobavala sam tek kupljene 

Sto se tice spavacica, dosla mi je mama sva odusevljena kako je ona meni kupila spavacicu za rodiliste, kad ono dugi rukavi i neki mekani topli pamuk  
    Jedino je prakticna za dojenje jer se otkopcava do trbuha, samo ne znam kako je ona zamislila 7 mjesec i zimsku spavacicu!

Ima svakakvih neugodnih situacija, jedna poznanica je prije nego je zavrsila u rodilistu pojela kilu grozda, kako je porod brzo krenuo nije stigla dobit klistir, naravno da ju je prosralo na porodu, i to jako! Tako da im je prdac vjerojatno cisto ok 

Ja sam si dala truda i procitala sva iskustva  sto sam nasla iz Jesenica i 90% idem tamo rodit! 
    Puste cak da se i vani setas ako zelis, valjas po lopti, klecis, cetveronoske, da se tusiras koliko zelis, pijes pa cak i gricnes nesto i imaju svega 5% eipiziotomije, dvokrevetne sobe i partner moze biti koliko zeli, ostali posjeti su dozvoljeni u periodu posjeta. Porod biras kakv zelis, jedino se za epiduralnu mora dogovorit na nekom predavanju mjesec dana prije! Uloske, jednokratne gacice, caj za dojenje sve se dobije tamo! To su iskustva od zena koja su tamo rodile.

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 14:48

Miskaaaaaaa predivna ti je buša, baš baš!
    rodilište zvuči san snova, go for it!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.