Miska, jesi i ti HM poharala? :)
Jel ti možeš doći na kavu u subotu?
Ako ćeš ići u Jesenice na informiranje ili nešto, pitaj jel može CR on demand :) .. i koliko je to eura, tolarjev, autralskih dolara, whatever, sve im dam!! :)
Miska, jesi i ti HM poharala? :)
Jel ti možeš doći na kavu u subotu?
Ako ćeš ići u Jesenice na informiranje ili nešto, pitaj jel može CR on demand :) .. i koliko je to eura, tolarjev, autralskih dolara, whatever, sve im dam!! :)
Da da, h&m je dobio po prstima haha, uzela sam jedne 36 i jedne 38 za kasnije i ja na miru!
Uh da sam bar blize doletila bih i ja na kavicu ali nazalost s dragim mi i auto otputovalo pa mi zg ipak malo predaleko.
Svakako cu ici na informacije ali tek tamo krajem 3, pocetkom 4 mjeseca! Ako ti je to kasno cekat upisi u trazilicu porodisnica Jesenice i izbacit ce ti i telefon i mail i komotno mozes hrvatski pricat jer ti uglavnom svi slovenci kuze hrvatski!

Miska pravu lopticu vec imas! Preslatko ajme, ja bih u to rodiliste da mi je blize
Miska pravu lopticu vec imas! Preslatkoajme, ja bih u to rodiliste da mi je blize
Ja sam skroz iznenadena da se vec sad vidi tako, bila sam uvjerena da mi se do 6 mjeseca nece nista kuzit
A rodiliste zvuci odlicno, da je u pola toliko dobro ja zadovoljna haha!

evo cure ja dužna sliku... :) nadam se uspješno..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Miska, super buša! Ne vjerujem da i ti i Žabica i ne znam još tko s kasnijim terminom ima veći trbuh od mene! Hoću trbuh!! I nisam debela Dobila sam jedno 2 kile do sad, onak sramežljivo se nazire jeedva
Miska, super buša! Ne vjerujem da i ti i Žabica i ne znam još tko s kasnijim terminom ima veći trbuh od mene! Hoću trbuh!! I nisam debelaDobila sam jedno 2 kile do sad, onak sramežljivo se nazire jeedva
Haha, sad kad iskoci kroz par dana ces se cudit kao i ja odkud sad to.. ja sam jos uvijek u minusu s kilazom i ocito sve sto pojedem beba uzme sebi hahah, ako ima na tatu apetit ne znam tko ce to nahranit i nakuhat

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji