Ja svoje mladunče bas slabo osjetim zadnja dva tri dana. Tu je, lupne, ali ful nježno.

Pusti me, ne znam ni sama kako bi ju/ga oslovljavala
Malo jedan, malo drugi rod. U glavi je to jos uvijek beba ili bebač, pa ovisno o tome on ili ona.
Joj, jedva čekam utorak da potvrdimo spol. First world problems.
Vama veselo doma.
Pusti me, ne znam ni sama kako bi ju/ga oslovljavala
Malo jedan, malo drugi rod. U glavi je to jos uvijek beba ili bebač, pa ovisno o tome on ili ona.
Joj, jedva čekam utorak da potvrdimo spol. First world problems.
Vama veselo doma.
Vjerujem da jesu. Pa zbunjuje to. Nadam se da se beba nece skriti pa da se ne vidi. Ali dok ne usnimite sta je medu nogama, uzv nije gotov!!!

Dunya čestitam prijateljici i tebi, kumi !!! Super da je sve tako dobro prošlo
Baš me zanima, kakva je usporedba poroda s epiduralnom i nakon toga bez-pitaj ju
Tynchy evo da nadopunim-prvo što mi pada na pamet je da sam se rasplakala, prvo od sreće a onda od straha kad sam ga vidila, kad se rodio-glava mu je toliko bila izobličena, da je izgledao ne ko iz reklame nego ko iz filma.... i to filma ''čunjoglavci'' ( http://www.filmski.net/sw4i/thumbnail/thumb?thumbId=29249&fileSize=24740&lastModified=1280205643000&contentType=image/jpeg ) samo što mu ''čunj'' nije bio ovako uspravan nego je bacao malo nahero...kroz suze sam pitala babicu jesam li mu ovo ja napravila i hoće li se ovo ispravit...ajme panike sreća, splaslo je vrlo brzo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji