Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    20. Siječanj 2016. 20:53

Ja lezim i gledam svoj trbuh, toliko mi je smijesno kad me tresne iznutra :)
    Kao Hello; tu sam!

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 20:57

Tynchy

Ja lezim i gledam svoj trbuh, toliko mi je smijesno kad me tresne iznutra :)
    Kao Hello; tu sam!

Moj nesto splasnuo kad lezim... 😕😕😕

Majadila
    20. Siječanj 2016. 21:04

Ja svoje mladunče bas slabo osjetim zadnja dva tri dana. Tu je, lupne, ali ful nježno.

Majadila
    20. Siječanj 2016. 21:16

...i sad od kako sam ju otračala ne prestaje se javljat 

Majadila
    20. Siječanj 2016. 21:33

Pusti me, ne znam ni sama kako bi ju/ga oslovljavala 
    Malo jedan, malo drugi rod. U glavi je to jos uvijek beba ili bebač, pa ovisno o tome on ili ona. 
    Joj, jedva čekam utorak da potvrdimo spol. First world problems. 

Vama veselo doma. 

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 21:37

Majadila

Pusti me, ne znam ni sama kako bi ju/ga oslovljavala 
    Malo jedan, malo drugi rod. U glavi je to jos uvijek beba ili bebač, pa ovisno o tome on ili ona. 
    Joj, jedva čekam utorak da potvrdimo spol. First world problems. 

Vama veselo doma. 

Vjerujem da jesu. Pa zbunjuje to. Nadam se da se beba nece skriti pa da se ne vidi. Ali dok ne usnimite sta je medu nogama, uzv nije gotov!!!

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 21:40

Dunya čestitam prijateljici i tebi, kumi !!! Super da je sve tako dobro prošlo Baš me zanima, kakva je usporedba poroda s epiduralnom i nakon toga bez-pitaj ju
    Tynchy evo da nadopunim-prvo što mi pada na pamet je da sam se rasplakala, prvo od sreće a onda od straha kad sam ga vidila, kad se rodio-glava mu je toliko bila izobličena, da je izgledao ne ko iz reklame nego ko iz filma.... i to filma ''čunjoglavci'' ( http://www.filmski.net/sw4i/thumbnail/thumb?thumbId=29249&fileSize=24740&lastModified=1280205643000&contentType=image/jpeg ) samo što mu ''čunj'' nije bio ovako uspravan nego je bacao malo nahero...kroz suze sam pitala babicu jesam li mu ovo ja napravila i hoće li se ovo ispravit...ajme panike sreća, splaslo je vrlo brzo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI