ty mislim da bi ovo svaka od nas trebala isprintat i čitat svakog dana :) baš realno i inspirirajuće...
hvala ti na ovome

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ty, ovo je bas krasno!! I da, vrlo istinito do same srzi. Bit ce svega, sve sto mislimo da znamo - otkrit cemo da ne znamo. Sve sto mislimo da ne znamo- shvatit cemo da nam je zapravo intuitivno prirodeno. I bit ce tesko, ali s druge strane nikad ljepse. Valjda. 😉
Odakle ti taj tekst, o, ti buduca majko sina svoga?
Hehe :)
Pronasla sam na nekom pageu na fejsu..
Cura se bas potrudila, i nastavno je na nasu danasnju diskusiju...
Dunya, ima sta novo kod frendice? Jel muz s njom?
Hehe :)
Pronasla sam na nekom pageu na fejsu..
Cura se bas potrudila, i nastavno je na nasu danasnju diskusiju…Dunya, ima sta novo kod frendice? Jel muz s njom?
Je, s njom je. U trudovima je, bez epi. Javili se u 6, trudi se. 😉😉
Ja sam svu djecu cjepila s obaveznim cjepivom i bilo je sve u redu. Nikakvih posljedica nije bilo. Jedino protiv rota virusa ili gripe ih nisam nikad cjepila i do sad jos nisu imali.
Kaj se tice poroda, meni je treci bil najbrzi, za jedan sat sam bila gotova. Na svakom ctg-u bila sam otvorena, ali nisam imala trudove. Na kraju sam bila 7-8 cm otvorena, dali su mi drip i zacas sam bila gotova. A sin je bil najveci od svih 4: 4150/55. Ni s ostalima nisam imala trudove i imala sam inducirani porod. Morala sam lezati na boku i trpjeti 6 sati dripa. Ali proslo je i brzo sam zaboravila.

url=http://lilypie.com]
Miki dobro nam dosla! Ne brigaj zbog trbuha, vidjet ces na pregledu da je sve ok. Budi vesela zbog svoje curice Tynchy ovo je super napisano! I istinito isprintat cu i zalipit na frizider!
Betty dok sam bila trudna s malim, bilo je jako aktualno to pitanje cijepljenja i moj prvi stav je bio kao i tvoj. Međutim s vremenom, pricanjem, citanjem i intenzivnijim bavljenjem tom problematikom, predomislila sam se. Cijepila sam ga i cijepit cu s obaveznim cjepivima. To ne znaci da osudujem stav kao sto je tvoj-svaka mama zna sto je najbolje za njeno dijete i donosi odluke u skladu s tim. Mislim da u oba slucaja postoje rizici, pitanje je samo koji su laksi nekome za preuzet-to je individualno. Btw, ova tema se zna pretvorit u minsko polje, nadam se da se to tu nece dogodit
Miki nisam ti pozelila dobrodoslicu uzivaj s nama, i gustaj u trudnoci, bez zamaranja,velicinom,kilogramima
Ma nema potrebe za koljacinom oko cijepljenja svak ima pravo na svoje misljenje, i odluke, ipak se radi o nasoj djeci.Bilo ciji stav nebi treba bit upitan.Samo, eto,nismo svi isti.Bez ikakvih sam osuda,al ako neko pita zasto imam neki odredjeni stav, argumentirat cu svoje

Betty dok sam bila trudna s malim, bilo je jako aktualno to pitanje cijepljenja i moj prvi stav je bio kao i tvoj. Međutim s vremenom, pricanjem, citanjem i intenzivnijim bavljenjem tom problematikom, predomislila sam se. Cijepila sam ga i cijepit cu s obaveznim cjepivima. To ne znaci da osudujem stav kao sto je tvoj-svaka mama zna sto je najbolje za njeno dijete i donosi odluke u skladu s tim. Mislim da u oba slucaja postoje rizici, pitanje je samo koji su laksi nekome za preuzet-to je individualno. Btw, ova tema se zna pretvorit u minsko polje, nadam se da se to tu nece dogodit
Boldano je fakat istina
Mi cemo cjepiti.

Miki dobro dosla! Bit ce trbuscic ne boj se,ni meni se u prvoj nije vidio do 7 mjeseca i bila sam strasno tuzna i ljuta a sad se od starta vidio
Ty super tekst i istinit. Mene osobno nervira kad kazu "sve zaboravis cim ugledas djete" LAŽ
Betyy imali ja i muz isti stav ali sina redovno cijepili sve i Bogu Hvala bez posljedica,odlucili smo da se ne isplati navlaciti sa socijalnom na vratu i placati kazne koje su nebulozne...
Razmisljam sad kako je super bilo biti ljetna trudnica,haljinice,suknjice,dimije... a sad me ubi ovo odijevanje bit cu prisiljena kupit nekakve trudnicke odjece sto nisam namjeravala,zao mi dat za trudnicke hlace 300 kn

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji