Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    20. Siječanj 2016. 18:51

ty mislim da bi ovo svaka od nas trebala isprintat i čitat svakog dana :) baš realno i inspirirajuće...
    hvala ti na ovome 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 18:56

Ty, ovo je bas krasno!! I da, vrlo istinito do same srzi. Bit ce svega, sve sto mislimo da znamo - otkrit cemo da ne znamo. Sve sto mislimo da ne znamo- shvatit cemo da nam je zapravo intuitivno prirodeno. I bit ce tesko, ali s druge strane nikad ljepse. Valjda. 😉
    Odakle ti taj tekst, o, ti buduca majko sina svoga?

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 18:59

Hehe :)

Pronasla sam na nekom pageu na fejsu..
    Cura se bas potrudila, i nastavno je na nasu danasnju diskusiju... 

Dunya, ima sta novo kod frendice? Jel muz s njom?

Rozalija
    20. Siječanj 2016. 19:32

Ja sam svu djecu cjepila s obaveznim cjepivom i bilo je sve u redu. Nikakvih posljedica nije bilo. Jedino protiv rota virusa ili gripe ih nisam nikad cjepila i do sad jos nisu imali.
    Kaj se tice poroda, meni je treci bil najbrzi, za jedan sat sam bila gotova. Na svakom ctg-u bila sam otvorena, ali nisam imala trudove. Na kraju sam bila 7-8 cm otvorena, dali su mi drip i zacas sam bila gotova. A sin je bil najveci od svih 4: 4150/55. Ni s ostalima nisam imala trudove i imala sam inducirani porod. Morala sam lezati na boku i trpjeti 6 sati dripa. Ali proslo je i brzo sam zaboravila. 

url=http://lilypie.com]

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 19:53

Miki dobro nam dosla! Ne brigaj zbog trbuha, vidjet ces na pregledu da je sve ok. Budi vesela zbog svoje curice Tynchy ovo je super napisano! I istinito  isprintat cu i zalipit na frizider!
    Betty dok sam bila trudna s malim, bilo je jako aktualno to pitanje cijepljenja i moj prvi stav je bio kao i tvoj. Međutim s vremenom, pricanjem, citanjem i intenzivnijim bavljenjem tom problematikom, predomislila sam se. Cijepila sam ga i cijepit cu s obaveznim cjepivima. To ne znaci da osudujem stav kao sto je tvoj-svaka mama zna sto je najbolje za njeno dijete i donosi odluke u skladu s tim. Mislim da u oba slucaja postoje rizici, pitanje je samo koji su laksi nekome za preuzet-to je individualno. Btw, ova tema se zna pretvorit u minsko polje, nadam se da se to tu nece dogodit 

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 20:09

Miki dobro dosla! Bit ce trbuscic ne boj se,ni meni se u prvoj nije vidio do 7 mjeseca i bila sam strasno tuzna i ljuta a sad se od starta vidio 

Ty super tekst i istinit. Mene osobno nervira kad kazu "sve zaboravis cim ugledas djete" LAŽ 

Betyy imali ja i muz isti stav ali sina redovno cijepili sve i Bogu Hvala bez posljedica,odlucili smo da se ne isplati navlaciti sa socijalnom na vratu i placati kazne koje su nebulozne...

Razmisljam sad kako je super bilo biti ljetna trudnica,haljinice,suknjice,dimije... a sad me ubi ovo odijevanje  bit cu prisiljena kupit nekakve trudnicke odjece sto nisam namjeravala,zao mi dat za trudnicke hlace 300 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.