Jooooj što me ljute ti brzinski pregledi...mislim..ja toga nisam nikada imala, ali oko sebe čujem hrpu toga....kolegica trudna 25 tj a dr joj nije niti jednom UZV napravio...mislim wtf??? Ok, ja sam starija i ima hrpa mlađih trudnica kojima je neugodno i razumijem sve...ali stvarno se nekako ne dam zjb - pristojna sam, ali.....uh...
Pupano...kako tebi danas 19 tt, kad si nedavno računala u dan kao i meni, a danas mi 18+5????? Ali bravo za curuuuuuuuu
Neću ni spominjati pap test nakon 3 mj i stalo.....aaaaaaaaaaaaa
Evo jos podataka za slovenska rodilista, nadam se da se dovoljno dobro vidi na slici, mala su slova i u prospektu!
Zumbul, baš divno kako su te iznenadili! Jako lijepo, stvarno!
Ja na svoj papa čekam 2 mjeseca, na Valentinovo bi trebalo stići,a budući da je to nedjelja, zvat ću u pon.
Meni je sad na prošlom pregledu sve lijepo pokazala i objasnila, pustila kako srce kuca..zadovoljna sam, a na prvom sam uspjela vidjeti samo 5 sekundi.
Mene stalno zebe za noge, termofor, kretanje slabo pomažu.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Meni bol nije privlačna, ali ne mogu reći nekako da bi željela carski...duži je oporavak sigurno, veća mogućnost komplikacija sa ranom i bla bla...kažem -to je moje osobno mišljenje...a u slučaju carskog svakako bih željela opću anesteziju jer oko sebe imam 2 loša slučaja sa spinalnom, pa fala lijepo ne bih...
Zabica - tebi noge , meni šake...par puta u noći me probude utrnuli prsti tj šake...kažeu da je česta pojava trudnicama, ali meni baš ružan feeling...
Sortiraj odgovore
Najstariji