Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    18. Siječanj 2016. 11:40

Jao Ivf_mommy, pa tebe izbediraju svaki put sa takvim komentarima, fakat koma, kako mogu tako uopce komentirati?     

Ja ne znam kako vi, ali ja sam postala sve nestrpljivija i jedva cekam da nam se curka pridruzi, svaki dan gledam kalendar, datume, kalkuliram...fakat nisam normalna. A i ona se počela sve češće i češće javljati i imam feeling kao da me grebe s unutarnje strane dok se okrece ili sto već izvodi...

Pupano15
    18. Siječanj 2016. 11:43

Evo i mene :D

Užasno mi je žao zbog cura i loših vijesti, uzmite si vremena i odtugujte. Neke događaje je teško prežaliti, a strah ostaje. Vidim po sebi.

Evo mene polako hvata panika zbog današnjeg pregleda u 17h, no osjetim bebača pa mi je lakše. Jučer je zaručnik prvi put osjetio kick, a 18 + 6tj smo :D :D :D

sarlina  nije Požega daleko, kao ni Pakrac ;) Samo 50km   , gledali mi danas kartu zbog neke trgovine.

Hvala na lijepim željama, sve ste pozvane . Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka, Zagreb; Požega, Osijek i okolice gradova ;) Treba samo imati volju  

I ja bih voljela da imam nekog blizu i da je tu negdje sa trudnoćom kao ja.  Žene Pakrac javite se ;) ;) ;) No uvijek postoje forumi i fb 

Dunyasha
    18. Siječanj 2016. 11:48

Sanjarka, imas poruku. Brzo mi se javi

Pupano15
    18. Siječanj 2016. 11:51

Može li mi netko objasniti kako kako da prikeljim sliku na forumu?
    Dužna sam sliku buše, a nikako da skužim način ubacivanja slike tu.

Hvala!

sarlina
    18. Siječanj 2016. 11:56

Pupano....blizuuuuu je 50 km, maa šta ti je to....i smiri se zbog pregleda, zašto panika-pa osjetite bebu...a meni je danas isto tt kao i tebi i kod mene ništa još od udaranja pa sam grrrrrrrrr 
    Idem pročačkat kako je meni Sanjarka objasnila za fotku pa ti stavim linkove i objasnim...probati ću bar..

sarlina
    18. Siječanj 2016. 12:01

Ugl...idi na ovaj link i ovaj si web stavi u bookmark da imaš i za dr put...http://tinypic.com/ - pod FILE odaberi datoteku sa svog kompa i idi na UPLOAD dolje ( sve ti ostane u tablici označeno kako sad je)..izbaci ti tablicu da prekucaš neki text...kada ti izbaci razne linkove-kopiraj 2 po redu ( IMG code bl bla) i probaj zalijepiti ovdje....ovo sam napamet sad nabubala, pa probaj...ako sam kiksala e jbg onda...Sanjarka će uletiti...

Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 12:09

Sarlina super si ti to objasnila  Pupano pokušaj sretno danas na pregledu znaš da očekujemo kompletni izvještaj. I super za prvi kick i zaručnika

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 12:12

Dunya poslala sam ti broj moba u private.... ako je kasno hb, hvala na trudu svejedno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.