Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 14:11

Dunya koliko onda izađe ta izdajalica?

o dobro će ti doć ako bude mlijeka na izvoz 
    ja imam puno planova, i dojenje, i izdajat se da ne prekipi u cicama, i izdajat se da ostali mogu hranit bebonju na bočicu, a nebi bilo loše ni da mu se svidi i adaptirano kad mama mora ić negdje naglo a nema izdojeng mljekeca hjahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    15. Siječanj 2016. 14:18

Q9, Neo drži leokids ,evo popisa koji dućani ih drže

http://www.leokids.hr/prodajna-mjesta/

inaj
    15. Siječanj 2016. 14:34

ste ovo vidjela možda
    https://www.facebook.com/prinzmarcus/videos/10154347047679179/

Zumbul
    15. Siječanj 2016. 15:37

Nema me pol dana i imam kaj citat 😂😂
    Prvo da se oglasim na ovo sta sam procitala jer cu zaboravit..

Sto se tice kave u zg.. 
    Ja sam blizu Dugog Sela, ali nazalost ja na kavu ne mogu.. 23.01 mala od vjencanih kumova ima 1.rockas, a ja sam ujedno bila i krsna kuma pa moramo ic tamo :) a i to cu na kratko jer moram lezati ...

A sto se ticr odnosa.. Cim sam napravila test, tamo negdje oko 5 tt,od tad odnose nismo inali.. Em zbog straha od prve trudnoce koja je zavrsila spontanim, em zbog toga sto nisam bila zainteresirana i smetao mi je svaki dodir.. I onda se pojavio taj iscjedak i hematom, tako da ne planiramo imat odnose skrozz tamo do pred porod :) kad se i preporucaju za lakse otvaranje :)

baby♡girl
    15. Siječanj 2016. 15:56

Cure moje dobar dan vam zelim.
    Nemam vam sta napisati, obzirom da me soc.ginekologica nije htjela pregledati. Obzirom da sam trebala napraviti papu i briseve, dogovorila sam se sa svojim ginekologom privatnim da odem kod soc.ginekologice da ne placam 1400 kn. I tako sam ja dugo cekala da me primi, guzva jel 😡 narucila me u srijedu, sestra me poslala da se pomokrim u casu, i uopce nije prekontrolirala tu mokracu ( da ne pricam da nema wc papira kao ni papira za ruke i sve je zapisano) posalje me doktorici bez mjerenja tlaka i tezine, a ova tamo mi kaze da mi ona nece napraviti pregled. Pita me jel osjetim bebu, kazem da od hitne ne osjetim. Uzela je onaj baby watcher, ide ona po trbuhu, ne cuju se otkucaji, trazi, ja vec blijeda ko krpa i samo sto se ne srusim, govori najela si se slatkog, pa zato cuje crijeva samo. Ja govorim da nisam slatko pojela vec danima -.- odvede me na uzv, upali ga na cca 5 sec, kaze beba se mice i ugasi ga. Meni i dalje u glavi da srce ne kuca. Nije htjela ekran prema meni okrenuti. Ma da covjek poludi. Idem doma, placem naravno, ne znam sta da mislim. Cijeli dan prelezala. Muz me pokusavao smiriti, ali takav stres sam prozivjela da nisaam htjela s nikim razgovarati. Nisam ni znala sta da vam napisem, stvarno sam skoro poludila. Beba se danas konacno pocela javljati, pa evo da se i ja tu javim. Ici cu kod priv.gin. sljedeci tjedan, kod ove samo po uputnicu. Jos me zenska naruci 28.01. za paapu i briseve umjesto da mi je odmah uzela bris. Hvala lijepo mojim curama koje su pitale za mene. U pripremama smo za rockas pa sam okupirala misli, da ne mislim negativno, ali evo tek kad se beba javila srce mi je na mjestu. 
    Uzivajte u danu, nije bas sunce, ali eto barem je petak 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    15. Siječanj 2016. 16:02

Baby drago mi je da se bebica javila...

Neznam što je tim socijalnim doktorima neki su skroz u redu a neke stvarno boli briga i onda se čude što ljudi odu kod privatnika ....
    Mene moj socijalni od početka trudnoće niti jednom nije pregledao...on nema uvz pa me šalje u bolnicu....na koljenima sam ga molila da mi da neke vaginalete zbog upale jer njemu je sve maži  izvana s kremom a meni upala kaj me sve boli.....neznam stvarno

inaj
    15. Siječanj 2016. 16:02

Baby drago mi je da se bebica javila...

Neznam što je tim socijalnim doktorima neki su skroz u redu a neke stvarno boli briga i onda se čude što ljudi odu kod privatnika ....
    Mene moj socijalni od početka trudnoće niti jednom nije pregledao...on nema uvz pa me šalje u bolnicu....na koljenima sam ga molila da mi da neke vaginalete zbog upale jer njemu je sve maži  izvana s kremom a meni upala kaj me sve boli.....neznam stvarno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.