O bože, pa što je ovo danas!! Sve mi koje smo prošle taj gubitak, znamo da nema utjehe i da boli više nego itko može pomisliti... Ja uvijek razmišljam o svojoj nerođenoj bebici kao o malom anđelu koji me uvijek čuva i sretna sam što ga imam. Tako i vi draga ina i id20, isplačite koliko treba, ali znajte da malo divno biće na nebu pazi na vas...zauvijek
Id20, pa zar i ti? Ovo je neki ukleti dan. Božek, zašto? Drži se! Uvijek ćeš imati malenog predivnog anđela koji će te pratiti u ostatku života i čuvati te cijeli život.
Ajme, ne mogu vjerovati, sad se još više brinem za svoju bebicu.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Id20 moja sućut...prestrasan dan...užas...drzite se...mislim na vas...tužan dan stvarno...
Probajte pozitivno misliti jer to vase bebe trebaju, i osjete sto i vi, tako da morate misliti na svoje srecice! Moj andeo ce nama poslati kad tad bebu.. Sad slijedi opet vracanje u mpo vode, nadam se jedino da nam zakon nece promjeniti.. Cuvajte se!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20, ne znam sto reci osim da mi je strasno zao i da se drzis draga...
majko mila, prvo procitam Ida tvoj komentar i nije mi nista jasno kakav zakon, ali ok rekoh...otvorim fb i pojavi mi se clanak sa index.hr o zabrani umjetne oplodnje...istina da o mpo malo znam jer se nikad nisam imala potrebe nesto vise informirati o njoj od osnovnih info, ali majke mi ako to zabrane nisu cisti!
Imali li tko problema sa trnjenem nogu?
Vec dva dana ne spavam jer mi noge trnu, i to ona gornja na kojoj ne lezim,spavam na boku i okrecem se tokom noci jer kad legnem na lijevi bok desna noga mi krene trnuti te obrnuto kad legnem na desni bok.....inace imam problema sa kraljeznicom,imala sam i išijas, kraljeznica mi je u losem stanju zbog posla
Meni se u zadnje vrijeme događa da kada legnem mi pocne trnuti podrucje oko zdjelice, onaj gornji dio bocni sta ide prema struku...i to tako jako da me svrbi...pretpostavljam da nije nistra strasno ali je bas cudno jer nikada u zivotu mi se to nije dogadjalo... i noge su mi znale ponekad onako "skakati" kao sta se dogadja pred san, ali ovo je bilo toliko jako da se cijeli krevet pomicao i to u vise navrata...
Peppe
Poz svima...tek sam se registrirala...malo vas citam....i bas sam tuzna.Zadnja 2 dana samo tuzne vijesti.
Suosjecam sa vama koje ste izgubile vase bebice.Ja sam u prosloj godini imala 2 spontana (1 blighted ovum i 1 missed-stalo srceko u 7 tjednu)...pretuzno,bol u grudima jaka.Oba puta kiretaza, uz silan strah sve je proslo dobro i potpuno bezbolno.
Sad sam u 13tj trece trudoce (2 zdrave i vesele djecice vec velike obzirom da sam punih 41god).Vec je punih 12tj iza mene,nadamo se da ce sve biti u najboljem redu.puno nas jos kontrola i utzv ceka.....veselim se pisanju sa svima vama i zelim svima ljepe vijesti da se se zajedno do ljeta druzimo....😉😃
Sortiraj odgovore
Najstariji