Ina
Ne mogu vjerovati, tako mi je žao....
Odtuguj, drži se i želim ti svu sreću da sljedeća trudnoća prođe školski i dosadno.
Ina nema rijeci koju bi napisala..strasno mi je zao..bas me potreslo.Drz te se ti i muz
Ina90 jako mi je žao, nadam se da će ti Bog dati snage za dalje i da će te uskoro razveseliti jedna mala bebica ❤ drži se.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ajme Ina … Uzasno mi je zao! Zelim ti da se sto brze oporavis i javis nam se sa sretnim vijestima!
Baby,
Pa jel ona inace takva?! Meni nikako nije jasno zasto? Cemu takvo ponasanje?! Pa nismo zivotinje.. Nismo neki neuredni ljudi.. Zasto ne mogu raditi svoj posao kako treba?!!
Meni je ovo zrelo za prijavu hzzo-u!
Dugujem vam svoj izvjestaj od jucer.
Dakle, malo smo zastali u rastu. Imamo 285grama, slabo smo dobili od zadnjeg pregleda. I trbuh nam je manjeg opsega nego kod vrsnjaka. Mozda je to jer ja u zadnje vrijeme ili povracam ili ne jedem od zgaravice.
Ali bedrena kost nam je duza od vrsnjaka, sto znaci da smo mrsavi i dugacki... :)
Napominjem da ovo sto pisem sam saznala tako da sam mjere procitala sa papira, i usporedila sa tablicom relevantnih vrijednosti u 19.tjednu.
Sto se odgovora tice:
PIlates lopta: da, ali hopsanje, ne skakanje
Carski rez: ne moze na zelju
Zgaravica: gastal
A ovo je nasa slicka:
Ina moja sućut tebi i mužu.. Jako mi je žao. Držite se, odtugujte koliko god vam ne potrebno..
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Sortiraj odgovore
Najstariji