Zabice, jbg za tv.. Ta danasnja tehnologija... 😏😏😏
Onda je kava dogovorena za sljedecu subotu!! Boban, 17 h. I molim da dodete, inace cu vam svima jecmence podijeliti.
Inace, ova mala se dns bas nesto uzjogunila!! Lupa me cijeli dan! 💕💕💕💕💕
Mi smo kolica naručili preko www.babyartikel.de, mislim da je Cro spomenula da su tamo na akciji..pa sam slučajno išla pogledati..ciljali smo na abc cobra kolica jer mi je ujna rekla da ce mi nabaviti maxi cosi jaje od nekog pouzdanog, pa da mi netrebaju 3 u 1 kolica kako sam ja mislila, i na abc kolica ide maxi cosi jaje, uz pomoć adaptera
Znači na babyartikel platili smo kolica 1900 kn +200 kn dostava dok u hrvatskoj dodu isto takva sve skupa 4400 kn, po mome mislim da smo dosta uštedjeli i takva smo kolica i htjeli a i nasli smo boju koju smo htjeli, u hrvatskoj su ih prodali jer je starija kolekcija , i žena u magic baby nam je rekla da ce uskoro doci nove boje i da će i cijene biti veće
I da naručili kolica u ponedjeljak i eto danas ujutro stigla, zapakirana u orginal kutiju, čekam muža da dode da ih sastavimo i provjerimo dali je sve na broju u slučaju reklamacija i onda ih opet vračam u kutiji,ali mi je drago da smo kupili kolica jer kad sam vidjela cijenu kolica u hrvatskoj pao mi je mrak na oči....mislila sam da si nečemo moći priustiti nova nikako
Još da uspijem preko aliexpressa naručiti happy flute ja najsretnija ali mi neda naplatu sa paypalom, grrrr
Imam iskustva s Aventovom ručnom i električnom. Išla sam se u bolnicu 1,5 mjesec izdajati za klince. Koristila sam kako je koja bila slobodna.
Zaključak:
Obje rade na istom principu i potpuno jednako izvlače mlijeko, puno je važnije svladati tehniku izdajanja i skužiti svoje tijelo pri idajanju, tada nema problema (npr. ja nisam baš istog trena shvatila da ne treba pumpati kao lud, već par pura pritisnuti dok se ne stvori vakuum, a tad se može jako lijepo i sporo pritiskati ručkica, dok mlijeko teče. Zamisli one starinske pumpe za vodu, po selima. Tamo se isto par puta jako brzo pumpa, a kad voda nadođe stišće se polako i voda izlazi u jednolikom mlazu. Meni je to točno tako izgledalo. Čini mi se da dosta žena luđački pumpa i ne postigne vakuum, a umore se i naravno da ništa ne izlazi. Također, kad se muzu krave, ne pritišće se brzo, već se radi polako, kontinuiran pritisak sve dok mlaz izlazi, pa ispočetka. Sorry na usporedbi , ali to je to).
Električna izdajalica ima u stvari električnu ručku, tj. ne moraš sama stiskati i služi samo tome da ti se ne umori ruka. Mislim da nije učinkovotija od obične, tako da ju ne moraš kupovati
to sam našla na jednom forumu dok sam jučer malo gledala za izdajalice
Imam iskustva s Aventovom ručnom i električnom. Išla sam se u bolnicu 1,5 mjesec izdajati za klince. Koristila sam kako je koja bila slobodna.
Zaključak:
Obje rade na istom principu i potpuno jednako izvlače mlijeko, puno je važnije svladati tehniku izdajanja i skužiti svoje tijelo pri idajanju, tada nema problema (npr. ja nisam baš istog trena shvatila da ne treba pumpati kao lud, već par pura pritisnuti dok se ne stvori vakuum, a tad se može jako lijepo i sporo pritiskati ručkica, dok mlijeko teče. Zamisli one starinske pumpe za vodu, po selima. Tamo se isto par puta jako brzo pumpa, a kad voda nadođe stišće se polako i voda izlazi u jednolikom mlazu. Meni je to točno tako izgledalo. Čini mi se da dosta žena luđački pumpa i ne postigne vakuum, a umore se i naravno da ništa ne izlazi. Također, kad se muzu krave, ne pritišće se brzo, već se radi polako, kontinuiran pritisak sve dok mlaz izlazi, pa ispočetka. Sorry na usporedbi , ali to je to).
Električna izdajalica ima u stvari električnu ručku, tj. ne moraš sama stiskati i služi samo tome da ti se ne umori ruka. Mislim da nije učinkovotija od obične, tako da ju ne moraš kupovati
G. i R. 10/2007
L. 04/2009
- See more at: http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?f=52&t=56789&start=195#sthash.nYhe0yyo.dpuf
Evo ova http://www.kinderwagen.com/moon-tregg-kombikinderwagen-brown-denim-braun-d
Ovaj model za koji sam se zaljepila sto sam kod nas nasla je i jeftiniji ali ovaj je najnoviji i njega cu
Sortiraj odgovore
Najstariji