Ina90, primi moje saučešće! Jako mi je žao i ne mogu vjerovati.
Što se dogodilo? Jesi li prokrvarila ili?
Isplači se, vrijeme će donijeti svoje. Iako je lako govoriti, ali utjeha je bar mala.
Bog ima razlog zašto je do ovoga došlo, jednog ćeš dana shvatiti.
Sva sam se naježila kad sam ovo pročitala!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Prestrašno Ina, nećeš vjerovat ali baš sam prije par dana pomislila na tebe, kako ste ti i bebica nakon svih onih kalvarija, ne mogu vjerovati što se dogodilo, iskreno mi je žao
Ina90 iskrena sucut, sve rijeci su suvisne. Pratila sam vas tijek događaja od pocetka i ova vijest me bas jako rastuzila...neka vam Bog da snage.
Sanjarka ja sam svakako za kavu, bas bi bilo super :)
Nije me bilo par dana, pa sam na brzinu proletila ovih 50ak stranica...pozdravljam sve curke i novima zelim dobrodoslicu!
Cure, nadam se da ste sve ok, danima nisam citala, nisam mogla.. Vidim samo da ima jos tuznih slucajeva, tako da ce te i mene maknuti, i moja bebica je odlucila otici andelima.. Cuvajte svoje bebice i sebe ❤️
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Tuzno nam je danas :( jako mi je zao Ina i id20... drzite se cure, tu smo uz vas, pisite ako vam je lakse podijeliti tugu
Peppe
Id20, jako mi je zao.. Nema rijecima kojima se jednu mamu andela moze utjesiti.. Vrijeme ce uciniti svoje.. 😔😔😔
Bas je dns tuzan dan...
Ajme Id20, stvarno mi je zao, drži se, znam da ti je teško, ali vrijeme stvarno liječi rane...i sretno dalje!
Sortiraj odgovore
Najstariji