Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 13:46

Inaj hvala ti do neba i natrag! znači razlika je u komoditetu kao nekakvom? Malo ću morat njuškat ako nabavim električnu za ok novce super, ako ne bit će dobra i ručna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    15. Siječanj 2016. 13:48

Pupano…sretan ti rođendan  i da ti ovaj prođe suuuper sa bembolinijem….-produži do Požege pa ćemo zajedno u Lidl :) 
    Baš mi žao da neke nismo bliže pa da i mi na kavu stignemo...
    Ja dobila Heferol za piti za željezo....joooj fuj...pokušavam naći neku zamjenu jer je od njih zlo i probava stop...
    Nakon   napunjenih 16 tt, DR odobrio sex-joooj kad ono blokada, ja se nikako opustiti do kraja..pa MM reko da ćemo sačekati da se odblokiram-iako mislim da baš nema spasa....ni ne znam od čega sam se zablokirala..jednostavno mi nije ugodno...

inaj
    15. Siječanj 2016. 13:50

http://www.babyartikel.de/prod/moon-kombi-kinderwagen-nuova-stone-melange

znam da sam još negdje vidjela takva kolica

sarlina
    15. Siječanj 2016. 13:55

MM ii ja danas gledali kolica i jednostavno ne kužim koja je razlika u kojima...sve je to skupa vrlo slično, ali samo mogu znati koja su bolja od iskustva mama...ima ih u PŽ u rasponu od 2900 - 6000 ....sva su 3u1 kakva tražimo...e sad, ima ih sa pumpanjem guma, amortizerima i bla bla -MM kaže naravno da su ta bolja, svi dodaci se lako mijenjaju i namještaju tako da ne mislim davati neke ogromne novce na kolica...našla sam i tetra pelene u DM (koje su najpovoljnije - 10 kom 119,00 kn)-bijele i tog ću kupiti 2 paketa svakako, ionako ide cover preko toga pa ne moraju biti sa tiskom...
    Čekam Pupano tvoj izvještaj s pregleda.....

Mama3put
    15. Siječanj 2016. 13:55

Duny ja sam pisala za te Q jer sam ih gledala uzivo,jako su robusna(sto mi se svida) veliki kotaci i 3u1 su plus torba i neka imaju ugradenu mrezu za komarce... meni se nije svidjelo to sto je malo drugaciji princip kopcanja kosare i ostalog od ovih ostalih modetnijih kolica ali eto nekome je to ok i imaju veliki izbor boja i za ta i Neo
    Cekaju se oko 4 tijedna

inaj
    15. Siječanj 2016. 14:08

Zato sam i ja mislila izdajalicu uzeti da može muž dati djetetu jesti li moja mama da mogu izaći nešto obaviti nabrzinu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.