Sanjarka bas je mm sinoc rekao da ce mi danas ili sutra otic uzet jastuk,samo mora proucit na netu di :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sretan rodendan Pupanoooo!!!!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Drage cure, trebalo mi je par sati samo da pročitam sve što sam propustila u zadnjih 10ak dana - između posla, obilaska dućana, pravljenja popisa, regularnih stvari po doma - hoću na porodiljni čim prije :)
Ja sutra ulazim u 18ti tjedan - beba napreduje super, iako mi je na zadnjem pregledu prije 10 dana doktorica rekla da pijem puno više vode tako da se sada natačem s 2,5 litre dnevno, i spol još ne znamo (ja sam uvjerena da je dečko). A osjećam se na parne i neparne datume - nekada super, a onda me ponekad ulove strahovi i paranoje. Valjda normalno, pojma nemam.
Štreberski sam napravila popis i tablicu sa svim stvarima koje nam trebaju, plus cijenama po razno raznim dućanima. I nakon mjesec dana studioznog proučavanja sigurna sam kako je kod nas sve to puno preskupo. Vidjela sam da je negdje netko spomenuo kako su Peg Perego kolica u Srbiji jeftinija do 3 000 KN ali meni se baš i ne čini tako. Pogotovo jer kod nas puno dućana ima te popuste od 10-20% tako da s tim cijena dođe na isto. Ako griješim, ispravite me jer bi i sama voljela kupiti kolica što jeftinije. Ono što je sigurno jeftinije i to duplo jesu vitamini, dodaci i te stvari - pa to sve nabavljam tamo.
Kako vi podnosite posao - za cure koje još rade? Meni to sjedenje minimalno 8h dnevno sve teže pada, a do odlaska na porodiljni je još daleka 3 mjeseca. Uf....a ne znam ni kaj bi doma radila cijele dane....
evo mene opet, gužva na poslu...
što se seksa tiče .. meni je to tabu tema.. seks? šta je seks?
Seksam se sama sa sobom! :)
Drugo, kolica... Ajme ove slike su predivne.. a mi spizdili 800 eura na Peg Perego! Ali ajd, Ionak ih planiram prodat kasnije...
Pupano, sretan ti rođendan :)
Dunyasha, kava kod Bobana.. može! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji